De fik deres revanche

Hævn: Grindsted-drengene hentede ære efter pigeholdets nederlag

Grindsted Vestre Skole. (Foto: Leif Sønderskov)
Grindsted Vestre Skole. (Foto: Leif Sønderskov)

Drengene fra Grindsted Vestre Skole var tændt til revanche og drengen var helt oppe på dupperne, spillede i højt tempo, måske for højt.

Se kampfakta

Mange boldtab
Drengene havde masser af spil, fightede over hele banen, men havde også mange boldtab, som gav Sdr. Omme drengene bolden til omstillinger, som de dog ikke mestrede at udnytte.

Således i det 15. og 16. min hvor de havde to store chancer, man må vel sige at den sidste af dem var en kæmpe chance, hvor Sdr Ommes Nicolai Nielsen efter frispark brændte på det skammeligste.

Se også: Taktisk affære i pigekamp

Hvis man vil vinde skal man scorer på sådan én.

Pludselig 1-0
Kort efter nettede Sebastian Svejstrup til 1-0 for Grindsted, og i den efterfølgende periode spillede Grindsted Vestre bedre og bedre, og fighter genet var med hele tiden.

Sdr. Omme drengene kunne ikke rigtig finde det etablerede spil, og da Sebastian med sit andet mål gjorde det til 2-0 kunne man fornemme at slaget var tabt for Sdr. Omme drengene.

Se også: Klasseforskellen var til at få øje på

Da Grindsted i sidste minut spillede sig helt igennem og udplacerede både forsvar og målmand kunne Stefan Krog let scorer i et næsten tomt mål og 3-0 var en realitet.

Delte i porten
Drengene fra Grindsted Vestre fik altså revanche for pigernes nederlag, var gået til sagen og spillet frisk fodbold, men også i perioder det man kan kalde ping-pong fodbold.

Men uanset hvad det kaldes var sejren fuldt ud fortjent, og nu er det spændende om de får træner Chris Ælmholdts ønskekamp mod bysbørnene fra Grindsted Søndre Skole, som så bliver kampen om Grindsted. 

1 af 4 Og så var der straffe, nej frispark lige udenfor til Grindsted. (Foto: Leif Sønderskov)
2 af 4 Grindsted Drengene presser på. (Foto: Leif Sønderskov)
3 af 4 Frisparket blev ikke udnyttet. (Foto: Leif Sønderskov)
4 af 4 Grindsted Vestre Skole. (Foto: Leif Sønderskov)