Pigerne var bedre end drengene

Lige kamp: Læs hvorfor pigerne fra Hammerum var bedre end drengene

En glad fidusbamsevinder. (Foto: Per Hansen)
En glad fidusbamsevinder. (Foto: Per Hansen)

Igen et dobbelt stævne mellem Herningsholmskolen og Hammerum skole, her var vi meget spændte på hvordan det ville gå med pigerne fra Herningsholmskolen, det var jo dem der fik det største nederlag i 1. runde sidste år.

Se kampfakta

I år gik det meget bedre, de gik meget frisk til sagen, med gode detaljer fra bla. Lærke Thansen og Julia Madsen, og også med gode redninger fra Emma Rønnow i målet, men mod overmagten er det svært at stille meget op og det var der tale om i denne kamp hvor pigerne fra Hammerum skole var et klart bedre funderet hold med meget fine prestationer fra spillere som Line Andersen og Andrea Ørnskov, her skal nævnes Andreas 1. mål et hug som sad helt ude ved den ene stolpe. Resultatet af pigernes kamp blev en sikker sejr og fortjent sejr til Hammerum Skole på 9-2.

Se også: De fik deres revanche

Drengene
Drengenes kamp var derimod en meget lige kamp med føringer til begge hold, og hvor der blev gået til vaflerne, så meget at dommeren et par gange måtte løfte en finger og mane til ro.

Se kampfakta

Der ble scoret nogle meget flotte målspeciel da Klaus Sørensen fra Herningsholmskolen trak med frem over midt-banen og modtog en tværpasning fra Mads Rande, og tænkte hvorfor ikke give den "en i røven" og det gjorde han så fra 35 meter op i modsatte målhjørne. Da der manglede 14 min. af kampen bragte Jakob Wind Herningsholmskolen på 3-2 med et direkte frispark ind i hjørnet, bedre kan det ikke gøres. Herefter pressede Hammerum skole for en udligning som så også kom på et framragende hovedstød efter en dødbold i kampens døende sekunder.

Se også: Taktisk affære i pigekamp

Hvordan kan man slutte en meget lige kamp selvfølgelig med straffekonkurance, her kiksede Hammerum sit 4. skud og resten scorede begge hold på således at resultatet blev 8-7 til Herningsholmskole

Fidusen til Hammerum skole gik til Kubilai Kilic for den fremragende scoring med hovedet, Herningsholmskolens fidus gik til ,som det ses på billedet, en meget træt og glad Jinith Aran Fair-play gik til Philip P E Pedersen Hammerum skole.

Se også: Nabostrid