Tyskerne fik tæsk

Røvfuld: Sønder Brarup-drengene tabte med 14-0

Her scorer Gråsten på et flot hovedstød. (Foto: Bjarne Østergaard)
Her scorer Gråsten på et flot hovedstød. (Foto: Bjarne Østergaard)

Drengene fra Sønder Brarup Danske skole elsker at være med til Ekstra Bladet Skolefodbold, og det selvom de som regel taber allerede i første runde, og ikke blot taber de, de plejer at tabe stort. Og i dag blev ingen undtagelse.

Se kampfakta

Træneren kunne dog meget stolt berette om et enkelt år hvor holdet vandt den første kamp og dermed gik videre til anden runde.

Fire hurtige mål
Det var et år hvor der var et par rigtig gode spillere på skolen - den ene spiller i dag fodbold i den tyske Regional liga, hvilket svarer til vores Danmarksserie.

Se også: Fuld fart fra start

Men i år bliver der ingen anden-runde kamp, dertil var modtanden ganske enkel for stor, på trods af at drengene fra Tyskland bestemt gjorde hvad de kunne hele kampen igennem.

Efter en lidt svingende start på kampen bringer Gråstens Rasmus Nissen sit hold foran efter tre minutter, og herefter scorer de fire hurtige mål og afgør dermed reelt kampen.

Se også: TV: Se straffesparks-konkurrencen

Efter 23 minutter må Brarup Skoles Kevin Hansen lade sig udskifte:

- Puha det er hårdt, siger han og sætter sig i græsset. Vi har også kun trænet en gang efter sommerferien fortæller han.

Andre forhold
I Tyskland har de ikke ferie samtidig med os, og i Brarup er man først startet i skole igen i sidste uge, og dermed er man bagud i træningen på den konto, hvilket dog næppe kan tilskrives hele årsagen til dagens nederlag som ender med en score på 14-0.

Se også: Pigerne var bedre end drengene

Til pause står den 8-0 og træneren forsøger at opmuntre drengene:

- De første 15 minutter har vi to chancer og laver nul mål, de har tre chancer og laver tre mål. Det er forskellen på dem og os.

Kræfterne slap op
Drengene gik til den i anden halvleg, men troen på sejr var borte, og så småt begyndte kræfterne også at slippe op, jeg må dog rose dem for at blive ved med at kæmpe for sagerne, der var således glidende tacklinger helt frem til de sidste minutter af kampen.

Se også: Nicoline er for nice

Brarups målmand Nils Gnisa modtog efter kampen fairplay-håndklædet da han kastede bolden ud til indkast da en modstander lå på banen og havde ondt, de to fidus pokaler blev tildelt Emil Skursch fra Gråsten og Frederic Lubin fra Brarup.

1 af 3 Kevin Hansen fra Brarup var træt efter 23 minutter. (Foto: Bjarne Østergaard)
2 af 3 Brarups målmand Nils Gnisa havde en travl dag på kontoret med mange gode redninger til følge. (Foto: Bjarne Østergaard)
3 af 3 Her scorer Gråsten på et flot hovedstød. (Foto: Bjarne Østergaard)