Overtidsmål sikrede avancement

Hård skæbne: Andreas Hjelms sene kasse sænkede Munkevænget

Skudforsøg mod værternes mål. (Foto: John Jakobsen)
Skudforsøg mod værternes mål. (Foto: John Jakobsen)

Munkevænget skole mødte op til kampen med begrænset optimisme, idet holdet altid har været med, men normalt må man også forlade turneringen i første runde.

Se kampfakta

Optimisme
Men uanset dette, så er de med for at få en god oplevelse – og det bliver også tilfældet i dag sagde hjemmeholdets træner inden kampen.

- Vi har ingen målmænd på skolen i øjeblikket, så jeg håber ikke vi kommer ud i, at kampen skal afgøres på straffespark, idet vi nok her har en lille ulempe, men lad os nu se om ikke drengene kan afgøre kampen forinden. Til næste år er jeg dog helt sikker på, at vi har et absolut slagkraftigt hold som kan gøre sig gældende. Men det vil I høre nærmere om til den tid. Vi har ej heller de store profiler på holdet. Men bare vent til om et par år, så vil alle Ekstra Bladets læsere kunne huske at der er noget der hedder Munkevængets skole – ligesom de garanteret vil kende de fleste af vores spillere sagde træneren med et smil på læben.

Forstuvet finger
Gæsternes målmand Mads Bang måtte trække sig fra holdopstillingen bare et minut før kampen skulle i gang, da han forstuvede en finger. En stor bet for gæsterne som dog hurtigt fandt en værdig aflæser.

Se også: Stærk angrebstrio med Chili i spidsen

Tidligere landsholdsspiller måtte blive hjemme
Gæsternes skoleleder er ingen ringere end Knud Nørregaard som har haft en stor karriere i såvel EfB som Vejle Boldklub, ligesom han opnåede at spille 3 A-landskampe.

Knud skulle have været på sidelinjen, men et lederkursus i Aarhus fandt skolen mærkelig nok at være mere vigtigt, hvorfor vi må klare os selv i dag sagde Anders Domaiski som har polske rødder.

Se også: Eksploderede til sidst

Hjemmeholdet på stikkerne
På sidelinjen var der god opbakning, og et par af drengene var for alvor på stikkerne med trommer og god stemning.

Efter seks min. Var hjemmeholdet første gang tæt på, men gæsternes målmand boksede godt væk. Fire minutter senere var det gæsterne som havde et godt frisparkforsøg som blev pareret i muren. Hjemmeholdet havde yderligere et par chancer, men hver gang strøg bolden bare lige over eller forbi målet. 0-0 forblev stillingen derfor ved pausen.

Se også: TV: Se pigerne sparke straffespark

Efter bare seks minutter af anden halvleg lykkedes det endelig hjemmeholdet med et skud på stolpe ind – stolpe ud og stå stolpe ind igen inden bolden havnede i nettet. 1-0 efter en yderst lige kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Bare tre minutter senere var det igen gæsterne som var yderst tæt på en udligning.

Straffe
I det 43. minut dømte dommeren straffe, da Peter Hansen blev puffet i ryggen. En kæmpe chance som Andreas Hjelm udnyttede usvigelig sikkert – 1-1 og kampen var igen helt lige.

Se også: TV: Ramte overliggeren i overtiden og røg ud

I slutminutterne havde begge hold gode chancer for at score det afgørende mål, men alt tydede på en straffespark konkurrence. Ingen havde dog fortalt Andreas Hjelm om dette, da han ca. to minutter inde i overtiden sled sig igennem og scorede det vigtige afgørende mål til 2-1 til gæsterne fra Kolding Friskole.

Synd kampen skulle have en vinder, da begge hold ydede en fantastisk god indsats.

Se også: TV: Målfest i Sengen

Munkevængets Benjamin fik fairplay-håndklædet mens fidusbamsen tilfaldt Muhammed Taube.

For Kolding Friskole fik August Wolf fidusbamsen.

1 af 2 Nyt angreb startes. (Foto: John Jakobsen)
2 af 2 Skudforsøg mod værternes mål. (Foto: John Jakobsen)