Vilde Viktor

Klasse: Vittenbergskolens Viktor hattrick sendte Skærbæk ud

Kasper Grøn, Viktor Skovby og Kasper Lützen. (Anders Vinther Larsen)
Kasper Grøn, Viktor Skovby og Kasper Lützen. (Anders Vinther Larsen)

Skærbæks Andreas Snitker vil nok ærgre, set i det bagklogskabens klare lys, at han efter elleve minutter lige skulle have fat i benet på Vittenbergskoles angriber, uden at bolden var spilobjekt.

Se kampfakta

Frisparksmål
Dette takserede dommeren til ti minutter på bænken. På dette frispark scorede Viktor Skovby sit første mål fra 25 meters afstand, men på en måde som målmand Dennis Mensel nok sent vil glemme.

Se også: Hattrick på ti minutter

Fire minutter senere fik målmand Dennis dog revanche, idet han her fikserede målskytten Viktor til en dårlig afslutning. Inden anfører Andreas igen fik lov at være med havde Victor dog scoret sit andet mål og igen på et langskud.

Viktor fuldendte sit hattrick kort før pausen, hvor han fik en stikling mellem to forsvarer og løn direkte mod mål, hvor det var Viktors tur til at vinde over målmand Dennis.

Hurtige herrer
Vittenbergskolen var for stor en mundfuld for hjemmeholdet, specielt angriberne Viktor og Sebastian Klaaby var nogle hurtige angribere og med de rigtige stikninger er der flere mål i de herrer.

Se også: Knust af Søndersø

Det var Sebastian der i dag sluttede  målscoringen til 4-0.

Et skulderklap til Skærbæk, der trods modgangen blev ved med at kæmpe og forsøgte målsøgende at komme frem til en reducering.

Se også: Fodbold ved fængslet

Foruden målene var Viktor også en spiller, der kan spille andre fri til gode afslutninger, så det var fortjent en fidusbamse til Viktor.

Hos Skærbæk var det naturligt at kikke på forsvaret, som havde en travl formiddag, så blev valget naturligt Kasper Grøn, medens en godt kæmpende og fair spillende Kasper Lützen fik Fair-Play.