Kattens leg med musen

Flot: Langt over trænernes forventning

Gang i spillet. (Foto: John Jacobsen)
Gang i spillet. (Foto: John Jacobsen)

Det var nogle rigtig oplagte piger som hjemmeholdet havde bragt i spil til dagens kamp. Trods det, at mange af dem kun var fra 6. klasse og måske også derfor, at hjemmeholdets trænere ikke havde de helt store forhåbninger til et godt resultat – men dette blev absolut gjort til skamme.

Se kampfakta

Bakkevejen skole havde bl.a. Ditte Truelsen og Jonhanne Hein som et par af de bærende spillere – idet de begge spiller i EfB. I angrebet havde man på forhånd satset på Hele Bossen som også sidste år var én af de meste farlige foran.

Gæsterne fra Rørkjær skole stillede ligeledes op med et yderst urutineret hold, hvor kun de færreste kendt hinanden, hvilket betød at man først skulle lære hinanden at kende og lære at spille sammen.

Se også: TV: Bjert bare bedre

Hjemmeholdt sprudlede imidlertid af spilleglæde og det var som om de små vævre spillere ville vise, at de kunne spillet. Efter 18 min. spil kom den første kæmpechance, da Freja måtte se bolden trille ud efter at have ramt indersiden af stolpen – rigtig stolpe ud. 2 min senere var den igen gal og bolden strøg lige forbi stolpen da Malou brændte en stor chance.

Se også: Rigtigt godt, Real

Fortvivlet træner
Hjemmeholdets træner Carsten Boesen har selv en lang fortid indenfor fodbolden, hvor han flere gange har oplevet at have haft hele spillet – men hvor det alligevel er gæsterne som scorer målele. Derfor blev der hoppet og skreget på sidelinjen gennem hele 1. halvleg. Carsten Boesen træner i fritiden et serie 2 hold i Føvling Stenderup – og han har haft god held med et par oprykninger i de klubber han hidtil har trænet.

Se også: Nabostrid

I 1. halvlegs sidste minut lykkedes det endelig for Helena Bossen at bringe hjemmeholdet foran 1-0. Anden halvleg fortsatte i samme spor – men efter 5 min. spil var det som om Rørkjærskolen kom mere ind i kampen – uden at det helt store chancer opstod.

Fair play

Hjemmeholdet valgte efter 1. halvlegs store dominans at lade de 2 udskiftningsspillere blive på bænken, således at de øvrige spillere fik mere spilletid. 7. min før tid lykkedes det endelig Nanna Bjerrum at slå sejren fast til 2-0 efter hjørnespark.

Se også: Flot debut - men ikke helt nok

Meget tilfredse trænere
Begge de 2 holds trænere var yderst tilfredse med den indsats som deres piger havde leveret. Der blev kæmpet alt det de kunne og mere kan man jo ikke forlange.

Bakkevejen Fidus: Helena Bossen

Rærkjær skole: Fidus Sofie Hansen

Fair Play: Emma Sofie Dahl Hansen

1 af 2 (Foto: John Jacobsen)
2 af 2 Gang i spillet. (Foto: John Jacobsen)