Topscorer-Jeppe

Sådan: Derfor var han kampens spiller

En glad fidusbamsevinder fra pigernes hold. (Foto Per Hansen)
En glad fidusbamsevinder fra pigernes hold. (Foto Per Hansen)

Så er vi igen til to kampe på en solrig formiddag på Tim stadion mellem Tim skole og Vinding skole to kampe der på forhånd ser ud som meget lige.

Se kampfakta

Drengekampen startede med stor indlevelse fra alle spillere på di to hold og med meget godt spil og meget tidligt stod det klart at en spiller som Søren Y fra Vinding skole var i stand til at sætte sit præg på kampen og ganske rigtigt efter blot 2.25 min. lavede han et par meget fine driblinger og kom via sin hurtighed  fri til skud fra 20 meter som resulterede i en fremragende mål som blev sat ind under tværstangen uden nogen chance for Tims målmand Pilip Mortensen.

Se også: Nabostrid

Kortvarig lykke
Lykken varede kun kort, for Vinding skole da der efter ca. 10 min. blev udlignet ved kampens topscorer Jeppe Neymar Kirkegaard som jo åbenbart skulle bruge den første del af kampen til at blive varm kan det have noget med opvarmningen at gøre, for han blev kampens store spiller med 5 mål så hans mormor fik noget at klappe af.Tim skole overtog spillet efter den udlignende scoring og en medvirkende årsag til dette var helt sikkert at Søren Y fra Vinding skole blev udsat for en meget hård "alt for vild" tackling lige på det højre skinneben, og var dermed uden af kampen.

Se også: Flot debut - men ikke helt nok

Fidusbamsen gik til Jeppe Neymar Kirkegaard hos Tim skole og tilen stor teknisk begavelse nemlig Lasse L hos Vinding skole. Fair-play  gik til Søren Y fra Vinding skole.

Pigekampen
Pigekampen mellem Tim skole og Vinding skole blev en meget lige kamp med chancer i de to ender  kampens første mål faldt da også efter 16,55 min. ved en udmærket og smart scoring ved Thilde en spiller som kan mere en snittet.

Se kampfakta

Derefter bølgede kampen med endnu et mål til Vinding skole ved Caroline B og to mål til Tim Skole ved Line Jensen og Sofie Haubjerg, alle på stadion havde indstillet sig på straffe, men nej tænkte den lynhurtige fløj hos Tim skole Sofie Haubjerg og fik spillet en lang aflevering og løb den simpelthen i mål til en scoring så sent i kampen at dommeren fløjtede af lige efter at spillet var sat i gang igen.

Fidus bamse hos Vinding skole gik til Lisbeth for at spille en framragende forsvarskamp uden at lave et frispark, fair-play gik til Caroline B fra

Vinding skole. Bamsen til Tim skole gik selvfølgelig til kampens oplevelse, en meget, som det ses på billedet Sofie Haubjerg.  

Se også: Kattens leg med musen