Det var en gyser

Lige kamp: Derfor var der spænding til op over begge ører

Hovedstød af Magnus Sam Larsen som her scorer til 0-1. (Foto: John Jacobsen)
Hovedstød af Magnus Sam Larsen som her scorer til 0-1. (Foto: John Jacobsen)

Kamp om asien:
I dagens kamp var der 2 spillere som for alvor gjorde sig gældende, idet de kunne sætte tempo som man senest har set Dennis Rommedahl gøre det på det danske landshold, da han var på sit højeste. Blai Rut Htein som har rødder i Burma og Leon Quyen Khuu fra Vietnam var en sand nydelse for spillet. Sjældent ser man spillere af den kaliber – og med det tempo som de lagde for dagen. Derfor var alle hurtige bolde ren gift for forsvarene som havde mere end svært ved at følge med – og samtidig var de begge yderst driblestærke.

Se kampfakta

Efter bare 6 minutter fik man første prøvelse på, hvor hurtigt bolden kan flyttes fra den ene ende af banen til modsatte ende. Blai løb fra alle – men med en feberredning af målmanden lykkedes det med en fodparade at redde til hjørnespark.

Se også: Topscorer-Jeppe

Efter 10.40 lykkedes det Magnus Larsen at sætte hoved på et godt indlæg fra hjørne og 0-1 var en realitet. En sand dukkert for hjemmeholdet som ville mere. Bare 2 min senere var der så hjørnespark i den anden ende – og igen så man Elias Jensen stige til  vejret og bringe balance i regnskabet 1-1.

Gult kort
Efter en vis stillingskrig hvor bolden blev spillet frem og tilbage kiksede hjemmeholdets ellers så gode forsvarsspil og kampens målscorer Elias Jensen blev solgt. Hans eneste chance var at stoppe et lovende angreb, hvilket medførte gult kort – bare 4 min. før pausen. Gæsterne fik hermed mere overtag i spillet og kunne med lidt held have bragt sig foran.

Se også: Kattens leg med musen

Ny taktik i pausen
Gæsternes træner Jan opildnede for alvor sine spillere i pausen. Hold nu mund – det er kun mig som snakker i 2. halvleg. Vi har nu overtaget – og I er gode alle sammen. Varier Jeres angrebsspil – spil lidt mere tilbage for så at få nogle hurtige contraangreb og pas på de hurtige spillere. De må gerne mærke at I har krop – så tackel igennem så de kan mærke I er med på banen.

Det var dog som om den kraftige pep talk ikke hjalp det helt store – og efter bare et lille kvarters spil var det som om alle indstillede sig på at kampen skulle afgøres ved en straffesparkkonkurrence.

Se også: TV: Bjert bare bedre

Hjemmeholdets trænerduo har spillet mange kampe sammen. Senest i en serie 2 pokalkamp var holdleder Jan blot taget med og skrevet på holdkortet som 14. mand og da man skulle ud i en straffesparkkonkurrence var der ingen af spillerne som ønskede at sparke. Lad blot mig komme ind sagde holdleder Jan – men træner Carsten ville ikke have ham ind. Kun hvis vi skal sparke mere end 5 spark – får du chancen – jeg tror ikke du kan sagde Boesen dengang. Da Boesen skulle score på det  spark for at holdet kunne sparke videre brændte han på det skammeligste – og Jan fik hermed aldrig chancen. Derfor kører der stadig en vis håneret for denne bedrift.

Kampen sluttede hermed 1-1 da ingen af holdene til sidst turde vinde – og ingen ville tabe kampen.

Se også: Rigtigt godt, Real

Straffesparkkonkurrencen
Gæsterne havde valgt at sparke først og alle de første 4 skyttere udnyttede chancen til at sparke bolden i netmaskerne – hvilket også gjaldt hjemmeholdet så efter 4 spark til hver var stillingen 5-5. Presset begyndte herefter at presse sig på for de sidste 2 skyttere.Kenni Hallum fra rørkjærskolen skulle skyde det 5 spark – og presset viste sig for stort, hvorfor han brændte. Mathias Rasmussen fik det store ansvar at skulle sparke Bakkevejens sidste straffespark . Igen lykkedes det at få scoret – og hjemmeholdet havde hermed vundet kampen 6-5 efter en virkelig velspillet og tempofyldt kamp. Det var hermed det samlede Rørkjærskole hold som havde tabt kampen – og ikke kun Kenni Hallum som desværre brændte. Men det kræver også mod at sparke det sidste og afgørende spark.

Bakkevejen skole: Fidusbamse til Jeppe Eriksen

Rørkjærskole: Fidusbamse  tilMathias Mølby Berg og Fair play til Kenni Hallum.

1 af 3 Leon måtte have svedtrøjen af i pausen. (Foto: John Jacobsen)
2 af 3 Bakkevejens holdleder og træner Jan og Carsten. (Foto: John Jacobsen)
3 af 3 Hovedstød af Magnus Sam Larsen som her scorer til 0-1. (Foto: John Jacobsen)