Spænding til sidste minut

Flot: Favoritterne fik kamp til stregen

Vi går lige højre om dommeren -og så. (Foto: Leif Sønderskov)
Vi går lige højre om dommeren -og så. (Foto: Leif Sønderskov)

Regnen var ubønhørlig. Men var ingen hindring for en god og fair spillet fodboldkamp. Piger spillede i takt med regnen som til tider stod ned i stænger, altså var der turbo på fra starten.

Se kampfakta

Næsbjerg pigerne var mest på bolden, men Agerbækpigerne var godt kæmpende, og nu i dag skulle de to nabobyer kæmpe for deres respektive skoler. Men ellers var mange af pigerne holdkammerater på lokale pigehold, og styrkeforholdet de to skoler imellem skulle nu afprøves, og man kunne høre blive hvisket, Næsbjerg pigerne er favoritter.

Dygtig målpige
En fodboldkamp er en fodboldkamp og begge hold trodsede flot regnen og spillede sig til flere gode chancer, og især Agerbæks målpige Nanna Sørensen havde en stor aktie i halvlegsresultatet som forsat var 0 – 0.

Se også: Kattens leg med musen

Pausesnak kan altid hjælpe, og nu hvor Næsbjerg pigerne havde fået regnen og vinden i ryggen så kom der nu flere gode boller på suppen og efter 12 min. af halvlegen havde Lærke Maria Kristensen, Rikke Schulz (5. Klasse) og Freja Henneberg Christiansen bragt Næsbjerg på 3 – 0 og favorit værdigheden var ved at holde vand.

Se også: Topscorer-Jeppe

Kæmpede videre
Agerbæk havde nu ikke lagt sig ned, og kæmpede ufortrøden videre, og det resulterede i to sene scoringer i det 54. og 58. min. Målscorer var Mia Fyhn og Rikke Pejstrup. Vi var nu inde i kampens slut facit. Havde Næsbjerg fået gummiben?

Se også: Det var en gyser

Derfor fik kampen spænding til det sidste, men en udligning kunne det ikke række til, og Næsbjerg kunne række armene i vejret. Sejren var i hus, iøvrigt hel retfærdig.

1 af 3 Næsbjerg Skoles piger. (Foto: Leif Sønderskov)
2 af 3 Ja vi bytter banehalvdel. (Foto: Leif Sønderskov)
3 af 3 Vi går lige højre om dommeren -og så. (Foto: Leif Sønderskov)