Målfest

Mange kasser: Nettene blafrede livligt da Kongsbjerg-pigerne slog Brændkjær med 8-3

Et godt indlæg på vej mod mål fra hjemmeholdet. (Foto: John Jakobsen)
Et godt indlæg på vej mod mål fra hjemmeholdet. (Foto: John Jakobsen)

Hjemmeholdet var ikke mødt helt så talstærkt op til dagens kamp på tilskuerpladserne. Dette skyldes at skolens leder havde bestemt, at kun de ældste årgange måtte tage fri for at heppe på hjemmeholdets spillere – og tilsyneladende var dette nok i dag.

Se kampfakta

Samtidig med at pigerne kæmpede bravt var også skolens drengehold i kamp – men om de klarede sig lige så godt er jo nok tvivlsomt.

Ingen morgenmad
Hjemmeholdets Mathilde Vestesen måtte starte ude i dagens kamp for energien var endnu ikke på det højeste, idet hun ikke havde nået at få morgenmad.

Se også: Marlene sikrede sejren

En dårlig ide forud for så vigtig en kamp. Hjemmeholdet vikarierende træner var dog forberedt ved at have medbragt druesukker som spillerne kunne få. Mathilde fik derfor et par stykker druesukker – og straks steg humøret væsentligt som det kan ses på billedet.

- Vi er med for at have det sjovt og for at lære hinanden at kende i de forskellige årgange. Jeg spiller også fodbold i Lunderskov. Om vi kan vinde i dag tror jeg måske – vi gør i hvert fald det bedste vi kan. Om vi når finalen?  Nej, for normalt ryger vi ud senest i tredje runde – så ellers skal vi godt nok stramme os voldsomt an, hvis det skal lykkes, sagde Mathilde som fra start ville have været tilfreds med at få nogle gulerødder for at få ekstra energi.

Se også: Tågegys

Lynmål
Inden gæsterne fra Brændekjærskolen fik holdet på plads, kunne målvogteren allerede pille den første bold ud af netmaskerne.

Bare 45 sekunder skulle Stine Holm Rasmussen bruge for at trille bolden over målstregen.

En grim start som udeholdet aldrig fik rystet af sig. Men efter bare fire minutters spil var gæsterne utroligt tæt på og kun en superredning af målvogteren betød at det stadig stod 1-0.

Se også: Rønde mod Rønde

Efter 10 minutter var det Amalie Buhl som kunne øge til 2-0 og bare et min senere blev det 2-1 ved Rosa Andersen som pludselig stod helt fri efter hjørne uden chance for målmanden.

I det 14. minut scorede Emilie Poulsen til 3-1 og to minutter senere var det igen gæsterne, som med et fremragende angreb kunne afslutte lige på målmanden som igen reddede usvigeligt sikkert.

Se også: Rasmus Andersen til forskel

I det 18. minut fik vi igen scoring af gæsterne. 3-2 og det virkede som om troen var tilbage. Brændekjærskolen var dog noget ærgerlige over at skulle undvære Sofie Nielsen som i første runde havde været meget dominerende – men sådan er fodbold jo en gang.

Kort før pausen blev der igen scoret til 4-2.

Hjemmeholdet skarpest
Anden halvleg forløb på samme måde med hjemmeholdet med de skarpeste skyttere foran.

Ikke fordi gæsterne ikke havde chancerne – men de formåede blot ikke at udnytte de mange store chancer.

Se også: TV: Frygtede for nederlag

Derfor var det igen hjemmeholdet som i det 35., 40. og 42. minut kunne øge til 7-2.

Blot to min før tid blev gæsterne frarøvet en oplagt scoringsmulighed – og dommeren burde nok have trukket det røde kort.

Dog blev der dømt straffe. Rosa Andersen scorede usvigeligt sikkert på den store chance.

Se også: Ren massakre

Men igen i sidste sekund var det Emilie Poulsen som kunne afdrible målmanden og cementere sejren til 8-3. Et resultat som nok var i overkanten.

Men en flot velspillet kamp, hvor holdene reelt stod godt til hinanden.

Se også: Osted stak sig på Tjørnene

Den nye skolereform ødelægger forberedelserne

Hjemmeholdets træner var udmærket tilfreds med den nye skolereform:

- Men dog har den ødelagt mulighederne for at vi kan træne op til kampen.

1 af 4 Der blev for alvor tacklet igennem i dagens kamp. (Foto: John Jakobsen)
2 af 4 Mathilde Vestesen har netop fået druesukker – så derfor er hun nu så glad og fuld af energi. (Foto: John Jakobsen)
3 af 4 Der blev gået godt til den med høje knæløft. (Foto: John Jakobsen)
4 af 4 Et godt indlæg på vej mod mål fra hjemmeholdet. (Foto: John Jakobsen)