TV: Jævnbyrdig kamp

Flot: Ingen vidste, hvem der ville vinde

Toftlund forsvar er under pres. (Foto: Carsten Kortegaard)
Toftlund forsvar er under pres. (Foto: Carsten Kortegaard)

To jævnbyrdige hold, der stod godt til hinanden kunne man konstanterer, da vi var halvvejs inde i 1. halvleg, spillet bølgede frem og tilbage, der var mange nærkampe, og man skånede ikke hinanden, flere af spillerne på begge hold spiller i hverdagen på Sønderjyskes bedste u 14 og 15 hold, men idag blev der kæmpet om hver en bold.

Se kampfakta

Det var Toftlund, der først kom på måltavlen, efter at Noah Jacobsen flot lobbede bolden over Haderslev målmanden i det 20. minut.

Se også: Gik ned med maner

Selvom Haderslev også havde deres chancer i halvlegens løb, lykkes det dem ikke at score, så 1 - 0 til hjemmeholdet ved pausefløjt.

Se Toftlund spillerne få gode råde i pausen her:

Lige kamp
2. halvleg startede som 1. fortsat stor jævnbyrdighed holdene imellem. men 10 minutter ind i 2. halvleg fik haderslev tilkendt et frispark lige udenfor straffesparkfeltet, bolden bliver lagt flot indover og August Stæhr stiger til vejrs, og scorer flot på hovedstød.

kampen blev herefter mere og mere intens og spændende, begge hold gik efter at få afgjort kampen, men det lykkes ingen af holdene at få bolden i mål, selvom begge hold havde flere store målchancer, så da slutfløjtet lød var stillingen efter de 60 minutter 1 - 1.

Se også: Skarphed afgjorde lige kamp

Så som i pigernes kamp imellem de 2 skoler, skal denne drengekamp også afgøres på straffespark.

Det blev Toftlund der løb med sejren - slutresultat 4 - 3.

Flot spil
Begge hold havde vist flot spil i selve kampen, så det er aldrig rart at en kamp skal afgøres på straffespark, men sådan er reglerne jo.

Haderslev drengene tog nederlaget med oprejst pande og alle sagde pænt tak for kampen til hinanden, og det blev altså Skolecenter Toftlund der på hjemmebane vandt både pige- og drengekampene mod Haderslev realskole efter straffesparkkonkurrence.

Se Toftlunds målmand gøre klar til et målspark her

Se også: Målfest

1 af 3 ndnu en stor Had. chance går forbi mål. (Foto: Carsten Kortegaard)
2 af 3 Had. angriber slipper fri. (Foto: Carsten Kortegaard)
3 af 3 Toftlund forsvar er under pres. (Foto: Carsten Kortegaard)