Spil til ét mål

Overlegent: Var bare på et andet niveau

Anne Kirstine Zacho modtog kampens fairplay håndklæde. (Foto: Per Hansen)
Anne Kirstine Zacho modtog kampens fairplay håndklæde. (Foto: Per Hansen)

Igen i dag var vi til fodbold på banerne ved Lundgårdskolen i Herning, som i dag tog imod Herning friskole. Men her hørte gæstfriheden også op, for på banen var der tale om en meget stor forskel både på kunnen og på forståelse for spillet.

Se kampfakta

Det var det, man kalder spil til et mål. Jeg tror kun keeper hos Lundgårdskolen rørte bolden tre gange i hele kampen, men selv om Herning friskole var uden en reel chance, så kæmpede pigerne alt hvad de kunne og så ud til at hygge sig.

Se også: Fysikken sejrede

Fighter-keeper
Anne Kirstine Zacho overtog keeper tjansen i 2. halvleg og gjorde det ok. Men måtte hente bolden ud af målet fem gange. Hun modtog glad fairplay håndklædet. Fidusbamsen hos Herning friskole gik til Alberte Munk Vallentin, som viste god fight og et godt eksempel for sine hold kammerater.

Se også: Fourfeldts fire fuldtræffere

Teknisk dygtig
Fidusbamsen hos Lundgårdskolen gik til en spiller, som viste stor teknisk kunnen - og skudstyrke var der også på to langskud fra ca. 20 m. som gav mål, nemlig Fathi Abdi Takal Mumin en dejlg spiller som bliver sjov at følge videre i denne turnering, hvor hun vil komme i toppen af topscorerlisten, for hun startede med fem mål i den første kamp i dag. Andre gode præstationer var der også fra Maria Kristiansen og Louise Ulrich Kristensen, det bliver spændende at følge dette hold videre i turneringen.  

Se også: Rødt kort for misforståelse