Kongerne spillede dem ud af banen

Sejr: De seje fightere var ikke til at slå

Claudia Duus, Linnea Andersen, Annna Hansen og Ellen Møldrup. (Foto: Anders V. Larsen)
Claudia Duus, Linnea Andersen, Annna Hansen og Ellen Møldrup. (Foto: Anders V. Larsen)

Pigerne fra Kongehøjskolen var vågen fra dommerens første fløjt og efter fire minutter var stillingen 2-0 og gæsterne fra Broager var spillet bogstaveligt bagud af banen.

Se kampfakta

Det første var som i første kamp. Den lille fighter Claudia Duus fightede sig fri af oppasseren og for anden gang modtog Carlsbergs vand dunk for først scorede mål. Emma Rasmussen stod ikke tilbage for Claudia og sendte bold i mål til 2-0.

Storsejr
Derefter var alle indstillet på, at det blev en stor sejr, men heldigvis ikke Broagers piger. De kæmpede sig forbilledligt ind i kampen og selv om det ikke i første omgang gav målchancer, så fik de flyttet bolden op på midt banen.

Afventer frisparksbold i Aalykkeskolens straffesparkfelt. (Foto: Carsten Kortegaard) Jyllandsyd TV: Drama fra pletten

Det tætteste Broager kom en reducering var midt i anden halvelg hvor de fremtvungen tre hjørnespark i en meget kort periode og Kristine Schmidt Hansen vil nok ærgrer sig over, at næsten stående på målstregen, fik bolden et forkert opspring og chancen blev brændt.

Slap grebet
Kongehøjskolen var øjensynlig godt tilfreds med de 2 hurtige mål og slap grebet om Broager pigerne.Med i kampen skal nævnes, at de to fidusBamse-modtagere fra holdenenes første kamp Emma Hamann fra Kongehøjskolen og kristone Schmidt Hansen igen spillede en stor kamp.

Tjæreborge drenge forsvarer sig rigtig godt. (Foto: Leif Sønderskov) Jyllandsyd Fandt kræfterne til super-comeback

Denne kamps præmier
For anden gang i træk modtog Claudia Duus Carlsbergs vand dunk. Fra Kongehøjskolen blev Linnea Andersen hædret med Fidus Bamsen, og tilsvarende fra Briager var det Anna Hansen. Fair Play tildelt banens mindste spiller Ellen Møldrup, der ikke var bange for at deltage i den fysiske kontakt med lovlige midler.

Victoria Friis, Højmarksskolen, i flot redning. (Foto: Peter Holk Poulsen) Jyllandsyd Raketten Rikke