Ommes piger ovenpå

Lækkert: Derfor var kampen værd at se

God stemning og god kamp. (Foto: Leif Sønderskov)
God stemning og god kamp. (Foto: Leif Sønderskov)

Det kunne kun gå godt, men ville også helt sikkert kun have én vinder når kampen var slut.

Se kampfakta

Vinderen blev fundet i ordinær spilletid, for selv om begge pigehold tog opgaven meget alvorligt, var det alligevel Sdr. Ommes piger, der trak det længste strå. Sådan så det også ud lige fra starten, for her førte Sdr. Omme med 5–0 i hjørnespark, men var bagud med 0–1 i mål. Billund pigerne var simpelthen lynhurtige med et modangreb, og på et rigtig energimål af Sille Wu Guldahl var stillingen efter fem minutter altså 1–0 til pigerne fra Billund.

Se også: Mestrene ude

Surt show
Ærgerligt, når man har overtaget i spillet på næsten hele banen, ja og så altså alle de hjørnespark sammen med mange gode opspil. Her strøede Nanna Østergaard om sig med mange fine pasninger.

Fortjent udligning
Lige midt i halvlegen kom der endnu et hjørnespark indover, det er det, vi kalder for en ballonbold. Billunds målpige Malou Røn fejlbedømte bolden, som pludselig lå foran Maria Moos, som let kunne score, og 1–1 var helt fortjent. Holdet modtog stor hyldest fra lægterne.

Se også: Ren gyser

1–1 og halvleg
I pausen brugte Orla Madsen, Sdr. Ommes træner, alt tiden til at fortælle pigerne hvordan der skulle spilles, og han gentog gang på gang.

- Løb efter alt, forfølg enhver chance, og giv aldrig op. Det var de gode råd, nu var det op til pigerne at honorerer for trænerens gode formaninger.

Godt spil
2. halvlegs start er igen med super godt spil, og på en fin pasning til højre fløj, et par træk, og et præcist indlæg falder lige ned i støvlerne på Maria Moos og hun helflugter bolden i nettet til en nu 2–1 føring til pigerne fra Sdr. Omme. Stadionuret står nu på 33:30.

Se også: Klasseforskel

Den resterende del af halvlegen er meget afvekslende, dog med den forskel at Billund pigerne ikke rigtig kommer til den afgørende chance, der kunne skabe balance i målregnskabet.

Lukker kampen
I den absolutte sidste del af kampen kommer målet som lukker og slukker, og Annemette Teut mål til 3–1 er forløsningen, som skaber glæde og jubel på hele stadion. Selv om begge hold havde stor fortjeneste af kampen, var det alligevel med den rette vinder, men der skal også lyde ros til Annette Greisen og hendes piger for en meget velkvalificeret modstand til Sdr. Ommes piger.

Se også: TV: Mesterdræberne langsomt fra start

1 af 5 Orla Madsens formanende ord i pausen. (Foto: Leif Sønderskov)
2 af 5 Her redder Cecilie Vibe Pedersen i blå trøje til hjørnespark. (Foto: Leif Sønderskov)
3 af 5 Her afværger Billund et hjørnespark. (Foto: Leif Sønderskov)
4 af 5 Et ½ sekund efter har Sdr. Omme udlignet ved Maria Moos. (Foto: Leif Sønderskov)
5 af 5 God stemning og god kamp. (Foto: Leif Sønderskov)