Annonce:
Annonce:

Teknik mod fysisk styrke

Gang i den: Derfor var der talent på alle hylder

De to anfører Maria Uhre Nielsen og Emma Marie Køcks Steiness. (Foto: Johnny Thorsen)
De to anfører Maria Uhre Nielsen og Emma Marie Køcks Steiness. (Foto: Johnny Thorsen)
Annonce:

Det blev endnu et brag, da to Køge skoler i pige rækken, Kirstinedalskolen og Hastrupskolen tørnede sammen på Lyngvejens stadion, som venligst var udlånt af Rishøj Boldklub. Denne super kamp af de to Køge skoler, havde også fortjent de bedste rammer som pigerne udfyldte på fornemste vis.

Se kampfakta

Lærer Sune Hansen fra Hastrupskolen mistede jo sit drenge hold sidste fredag, så pige holdet var nu sidste skud i bøssen i dette års skoleturnering, og som kampen startede, var der da også meget, der tydede på, at pigerne fra det midterste af Køge området skulle gå videre.

Se galleriet fra kampen her

Annonce:

De to lærere Julie og Sune Hansen var opmærksom på, at hvis Kirstinedalskolen skulle besejres var det en tæt markering af styrmand og Anfører Maria Uhre Nielsen. Den opgave blev atletikdronningen Asta Alberte Kielgast sat på, en opgave hun løste til UG, og det vigtigste var, at hendes opgave blev udført med fair midler, hvad da også senere indbragte hende fairplay-håndklædet. Desværre manglede Asta luft til de sidste otte minutter, hvad da også skulle gå hen og blive skæbnesvangert.

Problemer
I kampens første ti minutter var det Hastrupskolens højre side, som skabte problemer for hjemmeholdet, hvor især Rannya El-Sayed og Cecillie Brandstrup Hansen rev Kirstinedalskolens venstre side i laser. Anfører Emma Maria Køcks Steiness havde da også et flot skud, som gik lige forbi Kirstinedalskolens mål.

Grønsværen i orden

Annonce:

Ind i kampen
Men langsomt kom hjemmeholdet mere med i spillet, og de undgik de store konfrontationer med de fysisk stærke gæster. Og i det toogtyvende minut fik Filippa Julianna Jensen scoret for Kirstinedalskolen, da hun kom fri af Hastrupskolens solide midterforsvar. Lige som alle havde regnet med, at Kirstinedal skulle gå til pausen med en 1-0 føring, tog Asta Kielgast sagen i egen hånd og rykkede fra alt og alle i Kirstinedalskolens venstre side og endte med tippe holden over hjemmeholdets målvogterske, så det blev en kold klud i ansigtet på publikum og Kirstinedalskolen.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage med en lille overvægt til Kirstinedalskolen, men hvor anfører Marie stille og roligt forsvandt ud af kampen, udraderet af Asta Kielgast. Derfor valgte Kirstinedalskolens anfører fornuftigt nok at trække sig lidt væk fra hendes offensive position, som så i stedet gav plads til lille Signe Stokholm Anesen, som var god til at finde huller i det ellers solide Hastrup forsvar.

Trak spændingen ud

Annonce:

Kun en fejl af dygtige Laura Farver Sørensen kostede dyrt
Hastrupskolens lærer Sune Hansen, havde efter holdet to første kampe et ubesvaret spørgsmål: Hvor stod skolen, hvad angik målmandsposten. Natascha Hedegaard, som vogtede buret i de to første kampe, havde faktisk holdt målet rent, men man må også være ærlig og sige, at hun ikke var blevet stillet på de store opgaver. Derfor gav Julie og Sune Hansen debut til Laura Farver Sørensen, fornuftigt nok set af lærer parret, idet Hastrupskolen fik noget mere at se til i det defensive.

Vanvittigt straffe-drama

Laura stod en helt fantastisk kamp indtil det 52. minut hvor afgørelsen faldt. Forud for det afgørende mål til 2–1. Overfrakken Asta Kielgast fulgte endnu engang Marie Uhre Nielsen som en skygge, da Maria for en enkelt gang skyld gik med frem i Kirstinedalsskolens højre side, hvor hun pludselig tog et skarpt sving ind i banen. Asta fulgte troligt med, men fik pludselig krampe, som stjal alles opmærksomhed. Dommeren lod dog spillet forsætte, og bolden blev spillet til Signe Stokholm Anesen, som fyrede løs uden at skulle vide, at dette skud som ikke engang var en chance skulle sende Kirstinedalsskolen videre til næste runde.

Se hvordan det gik Kirstinedalskolen i sidste kamp

Annonce:

Den solide Hastrup keeper Laura Stokholm gik ud til stolpen for at samle bolden op, hvor alle ventede på at, hun skulle sparke den ud over sidelinjen så Asta Kielgast kunne få behandling. Men hvad der skete skal være usagt men i hvert fald lå bolden pludselig inde i Hastrupskolens mål til alles undren. Vi forsøgte at få en kommentar fra hovedpersonen, som nægtede at udtale sig. En lidt trist afslutning på en fantastisk flot fodboldkamp, hvor det var ærgerligt, at skulle sige farvel til et af holdene.

I kampens sidste otte minutter fik Kirstinedalsskolen mere plads til at vide hendes store talent imedens hendes 'overfrakke' lå uden på sidelinjen. En fantastisk oplevelse under flotte rammer takket være bl.a. Rishøj Boldklub. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: