Annonce:
Annonce:

Stærke STUK

STUK's Louise Frost var iskold: Sænkede Kongehøjskolen med fire scoringer

Mette Zeerow og Louise Frost. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Mette Zeerow og Louise Frost. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Annonce:

Endnu et brag i Skovly Parken, denne gang leveret af hjemmeholdet STUK's piger mod Kongehøjskolen.

Se kampfakta

Spændingen intakt
Resultatet 6-1 var jo selvfølgelig et brag af resultat, men det skal med at kampen i det 45. minut stadig var levende med stillingen 2-1.

Begge hold havde leveret flotte kampe indtil nu, og denne var ingen undtagelse. En af kampens helt store spillere Emma Hamann havde en kæmpe mulighed efter blot to minutter, helt fri med Julie Mikkelsen i STUK’s mål, men den sidste skanse blev ikke erobret.

TV: Tidligere mestre er ude

Efter godt fire minutter var hjemmeholdets topscorer Louise Frost på dribletur i venstre siden og kom helt til mållinjen indtil hun blev standset, hvorefter hun driblede ud mod banen og kanonerede bolden op over Ditte Bojsen og ind i modsat sidenet.

Annonce:

Flot mål. Dermed var Louise igen første målscorer og med yderligere tre mål en markant spiller, der også som Kongehøjskolens Emma Hamann levede op til tidligere modtagelse af fidusbamsen.

Tidligere landsholdsprofils søn stoppede alt

Kampens største tekniske oplevelse kom i det 18. minut, hvor Lene Schack med en af sine giftige stikninger fandt Louise Frost på offside grænsen med fuld fat mod Kongehøjskolens mål. Louise opdager, at Ditte Bojsen er ude af sit mål og lopper bolden direkte over Ditte, men uheldigvis rammer bolden overliggeren og Ditte kan rolig vende sig om og gribe bolden. En detalje som gør fodbolden fantastisk seværdig.

Dyr misforståelse
Inden pausen kunne Kongehøjskolens Amalie og Karoline ikke blive enige om, hvem der skulle skyde bolden væk, med det resultat at Louise igen var på pletten og havde let ved at score.

TV: God tur hjem

Annonce:

Den livlige og meget seværdig fodboldkamp fortsatte med direkte spil til begge mål og i det 48. minut trykkede Linnea Andersen på aftrækkeren og med et langskud, som Julie Mikkelsen i STUK målet ikke kunne holde. Hermed var spændingen igen i højsædet.

Kongehøjskolen formåede dog ikke at etablere et pres mod STUK blandt andet fordi STUK's anfører og senere fidusbamsemodtager Mette Zeerow ikke alene selv kæmper, men får også sine tropper dirigeret på plads.

Teknik mod fysisk styrke

Til gengæld gik Maria Karimi sine egen veje efter 45 minutter og med en dribletur ude i venstre siden kørte hun direkte på målet og fik bolden flyttet til højre foden, således at afgørelsen til en 3-1 føring var en realitet.

Kæmpeafbrænder
At fodbold kan være en drilsk sag viste samme Maria minuttet efter. Nu havde hun lige udført en vanskelig dribletur med stor dygtighed og flot resultat, da hun får en vaskeægte 'direktør' foræret af Louise Frost lige midt for målet og kan med lethed skyde bolden i mål, men nej tak, Maria valgte at skyde udenom.

Ugen der gik

Annonce:

Efter føringen til 3-1 fik STUK pigerne lidt lettere spil og fik yderligere scoret tre mål.

En flot kamp af begge hold, hvor Kongehøjskolen Karoline Haugaard blev hædret med fidusbamsen og en ligeså ihærdigt arbejdende Freja W. Asmussen hædret med fairplay-prisen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: