Annonce:
Annonce:

Fik revanche for sidste år

Sdr. Bjert fik hævn: Hjemmeholdet fik vasket pletten af fra sidste år

Fare på færde. (Foto: John Jacobsen)
Fare på færde. (Foto: John Jacobsen)
Annonce:

Lokaldrama i revancheopgør
Der var lagt op til et vaskeægte lokaldrama, da holdene fra Sdr. Bjert og Lyshøjskolen mødtes i fjerde runde.

Se kampfakta

Holdene ligger ikke særlig langt fra hinanden – og mange af spillerne kender derfor også hinanden særdeles godt – da flere spiller klubfodbold.

Klasseforskel

Sjovt nok mødtes de to hold også i sidste års turnering – og den gang vandt Lyshøjskolen med 3-1, hvorfor hjemmeholdet tørstede efter revanche.

Hurtig start
Hjemmeholdet gjorde kort proces ved at score efter bare seks minutters spil , hvor Marie Vendel Laursen pludselig var fri i det lille felt – en chance som blev udnyttet promte.

Annonce:

Umiddelbart en chokstart – efter at hjemmeholdet fra første fløjt pressede gæsterne i bund. Men Lyshøjskolens piger ville det anderledes. På holdets første chance lykkedes det Ann Sofie Brix-Hansen at trykke kanonen af langt ude fra, hvor hun kunne se bolden sejle op i det ene målhjørne helt uden chance for målmanden.

Kamp med gejst

Hjemmeholdet pressede fortsat på for en scoring og fem minutter senere var de igen tæt på med et skud på overlæggeren.

På krykker
Camilla Sejlman måtte se kampen fra sidelinjen, idet hun i sidste runde kom alvorligt til skade, hvor hun forstrak en scene i det ene knæ. Det har betydet at hun end ikke har måtte støtte på benet i den mellemliggende periode:

- Det går dog fremad og jeg håber derfor også vi vinder i dag, så jeg kan være med i næste runde sagde Camilla:

- Jeg skal snart på ferie, og min mor håber jeg kan undvære krykkerne når vi skal af sted til Spanien næste fredag. Vi skal nok også være heldige, hvis vi kan gå til pausen med 1-1, da de andre er rigtig gode, og de presser os godt nok i bund.

Super-hug gjorde forskellen

Annonce:

Fortsat pres
Tre minutter senere var det gæsterne som igen bragte sig til kampens anden afslutning som målmanden lige med nød og næppe fik bokset til hjørne.

Fem minutter før pausen lykkedes det Freja B. Nielsen med et flot skud at sparke bolden i højre målhjørne uden chance for målmanden – efter et massivt pres – hvor alle var indforstået med,  at en scoring var tæt på.

Fremragende, Froberg

Vi er klar til næste år
Lyshøjskolens træner var meget optimistisk til dagens kamp:

- Vi har mange syvende-klasses piger med, så til næste år bliver holdet endnu stærkere. Men nu tager vi lige en runde mere  i dag – hvis bare vi kan få vendt kampen lidt.

Bisse
Tre før pausen måtte Louise Pedersen sendes ud til afkøling, da hun stoppede et lovende angreb – og faktisk var hun nok lidt heldig med ikke at få rødt kort.

2-0 blev til 2-4

Pause Pep
Jacob fra Lyshøjskolen dikterede alle spillerne til at drikke rigeligt i pausen:

Annonce:

- Det er absolut fornuftigt, det i laver på banen – og når vi nu får medvind skal vi søge at udnytte dette. De andre er meget homogene og spiller godt sammen. Men prøv om I kan sparke længere udefra – gerne højt – idet målmanden ikke kan nå op – og følg boldene op inden foran mål. Udnyt at vi er i overtal og 2-1 kan vi sagtens nå at få udlignet. Bare I husker at hjælpe hinanden.

Med disse ord gik spillerne igen til sagen.

Agnes på vej mod rekorden

En kold dukkert
Gæsterne måtte dog efter bare 35 sekunders spil pille bolden ud af netmaskerne, da Sille Fuhlendorf fik en god frispilning, hvor backen blev snørret og frit løb mod mål. 3-1 og sejren syntes at være i hus.

To minutter senere var gæsterne dog helt fri igennem forsvaret, men uheldigvis blev der sparket lige på målmanden.

Der blev ikke scoret flere mål i denne kamp  som dog bestod af to gode hold som kunne og ville spille fodbold. Der blev tacklet om hver eneste bold i samtlige kampens 60 minutter – og ingen gav op. Derfor kan Lysholtskolen forlade turneringen med stor ære.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: