Annonce:
Annonce:

TV: Se Malayas salto-jubel

Deac usynlig: Dybbøl vandt kreds-semifinalen og Malaya vandt angriber-duellen

Martin Pitter scorer til 2-0. (Foto: Bjarne Østergaard)
Martin Pitter scorer til 2-0. (Foto: Bjarne Østergaard)
Annonce:

Der var på forhånd lagt op til en god semifinalekamp mellem Dybbøl og Brørup, og ikke mindst duellen mellem de to skolers topangribere, Malaya og Lucian. Sidstnævnte oven i købet med muligheden for at skyde sig til tops i topscorerlisten i dette års turnering.

Se kampfakta

Nervøsitet i begge lejre
Nok ligger de to skoler 125km fra hinanden, men man fornemmede i begge lejre at man bestemt havde hørt om modstanderen, om end de to skoler ikke tidligere har stødt på hinanden i skoleturneringen.

TV: Klar til kredsfinalen efter hattrick

Træner for Brørup, Kevin Christensen, havde i hvert fald lidt kendskab til Dybbøl:

- Vi har godt hørt at de er gode, og jeg kan fornemme at mine spillere er mere nervøse end de plejer. Jeg tror at vi møder ganske hård modstand i dag, og det er nok første gang vi får sådan rigtig god modstand.

Annonce:

Under opvarmningen går snakken også blandt drengene:

- De har en, der er utrolig hurtig, ham skal vi passe ekstra godt på.

TV: Se det lækre frisparksmål

I Dybbøl lejren var der også en form for nervøsitet at spore hos træner Morten Strüssmann:

- Jeg er ikke i tvivl om at det er et godt hold vi skal møde, og så har de jo en angriber som er med helt fremme på topscorer listen.

Netop de to der blev talt om i de to lejre, var Malaya og Lucian. Der var store forventninger, ikke blot til kampen, men især de to unge herrer.

Lille Malaya var en stor mundfuld for Brørup forsvaret. (Foto: Bjarne Østergaard)
Lille Malaya var en stor mundfuld for Brørup forsvaret. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Så er vi i gang
Kampen kom i gang, og allerede efter et minut har Dybbøl en stor chance, men en helt fantastisk redning af Jeppe Juul Sørensen forhindrede en tidlig scoring. Efter seks minutter rører Lucian på sig for første gang, men hans forsøg afværges af Dybbøl forsvaret.

TV: Mester-Madsen tror på holdet

Annonce:

Dybbøl satte sig på spillet, og det var tydeligt at de ville frem på banen, og lagde samtidig et højt pres på Brørup. Efter 11 minutter er der bonus, Martin Pitter får scoret til 1-0 efter et flot indlæg.

Det blev også 2-0 lidt efter, og igen var det Martin Pitter som resolut sparkede bolden i kassen bag en chanceløs Brørup målmand. Dybbøl blev ved med det aggressive pres og fem minutter før pausen er det banens mindste, Malaya der header bolden ind efter hjørnespark.

Se Malayas kasse her:

Topscorer Lucian havde det svært. Sammen med Edin Pasovic kæmpede han en brav kamp, men foran to utroligt stærke midterforsvarere, Jonas Bertelsen og Matthias Ravn Nielsen, var det mere end vanskeligt at få noget ud af det

Op ad bakke
Pause og puha Brørup. Bagud 3-0 til et rigtig godt hold. Hvad gør vi?

- Vi er nød til at satse, mener Thawng Pi.

TV: Se det afgørende straffespark

- Ja, vi er nødt til at lave om. Det er ligegyldigt om vi taber 3-0, 4-0 eller 5-0, vi er nødt til at prøve noget, lyder det fra anfører Edin Pasovic. Lad os spille 4-3-3.

Kampviljen fejlede bestemt ikke noget. (Foto: Bjarne Østergaard)
Kampviljen fejlede bestemt ikke noget. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Annonce:

Stakket frist
Ny halvleg og ny gejst, men ak, der skulle kun gå to minutter før Hendrik Christensen fik ødelagt det, og samtidig knuste det sidste lille håb om et comeback for gæsterne. I øvrigt efter et oplæg fra Malaya.

TV: 16-årig komet: Fra skolefodbold til debut i Brøndby på et år

Det var som om pusten gik lidt ud af kampen nu, og selvom Brørup kom frem til at par chancer, så blev det aldrig sådan rigtig farligt foran Dybbøl målet, og når det endelig var optræk til lidt, så stod målmand Nicolai Vest i vejen for det der kom.

'Tyranen' ude - fire kredsfinalister klar

Kampen ebbede stille og roligt ud, og forståeligt nok gik gejsten noget af Brørup spillerne. Det var som om at uanset hvad de prøvede, så stod der altid en grøn i vejen og fik afværget deres ellers ihærdige forsøgen på at komme frem til målet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: