Passerede plankeværket

Nederlag: Keeper kunne ikke forhindre exit

Klumpspil på midten. Foto: Henry Graversen
Klumpspil på midten. Foto: Henry Graversen

Èn spiller overstrålede alle andre i kampen mellem Nordre Skole - Bramming og Hjerting Skolen AURA. Målmanden fra AURA, Alina Aaen, stod en pragtkamp og holdt buret rent i 40 minutter trods flere store chancer til hjemmeholdet. Se kampfakta her

Alina kan både være en fremragende målmand, ligesom hun er en farlig angriber på sit hold. I den lokale klub i Hjerting spiller Alina både på U14 - U16 og U18 holdet - på U16 som markspiller - på U14 og U18 som målmand.

Sikker sidste skanse
Hun leverede flere flotte redninger og pillede ganske enkelt glansen af hjemmeholdet i de første 20 minutter af kampen. Først i det 16. min, hvor hun nappede en friløber, og senere havde hun en dobbeltredning på en friløber og det efterfølgende skud.

Det var specielt Nordre Skoles anfører, Mathilde Uhd, som stod bag de mange angreb på Aura-målet.  Mathilde styrede og fightede flot på Nordre Skoles midtbane, hvor hun udgjorde holdets "motor".

Stillingen ved halvleg var uændret 0-0, og så viste solen sig pludselig fra sin pæne side, som en opfordring til pigerne om at få scoret.

Anden halvleg startede som første med store chancer til Nordre Skoles Mathilde i det 32. og 39. min., men Alina afviste disse forsøg på fornem vis.

Udspark fra Alina. Foto: Henry Graversen
Udspark fra Alina. Foto: Henry Graversen

Se også: Gæster viste mandshjerte

Plankeværk passeret
Men i det 40. min. gik den ikke længere for Aura, idet det lykkedes for Ida-Marie Hansen at passere det levende plankeværk i Aura-målet. Nu stod den 1-0 til værterne.

Nordre Skole fortsatte presset, men uden held og derfor foretog Aura-skolen i det 54. min. et skift på målmands-posten, så Alina kom ud som markspiller. Noget skulle der jo ske, hvis sejren skulle skaffes hjem til Aura-skolen

Det lykkedes dog ikke, og tre minutter før slutfløjt kunne Mathilde Uhd så cementere sejren med en scoring til 2-0 til Nordre Skole, som dermed er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.