TV: Give gav ikke nok

Sejr: Præsten var bare bedre

Sikre handsker. Foto: Kurt Nedergaard
Sikre handsker. Foto: Kurt Nedergaard

Èn af torsdagens kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Præstelundskolen og Give Skole, og det skulle gå hen at blive en ganske interessant affære, som de fremmødte blev vidne til. Se kampfakta her.

Der var ikke spillet lang tid, inden Præstelundskolens Jonas tog den første af mange ture frem ad banen og havde et godt forsøg. Efter et hjørnespark Præstelunden var tæt på at komme foran, men overliggeren reddede gæsterne. Begge hold havde generelt gode forsøg i første halvleg, men det var Præstelundskolen, som dominerede affæren.

Pressede på
Præstelunden fortsatte presset i anden halvleg, og Kristian Jensen var meget tæt på at bringe Præstelundskolen foran, da han ramte stolpen. Efter 40 minutters spil fik Præstelunden endelig hul på bylden, og som så mange gange før i kampen sendte Jonas en bold ind i feltet, og her svigtede Rasmus Christensen ikke. 1-0 til værterne. 

Det var også Rasmus Christensen, der øgede til 2-0 efter et hjørnespark fra Jonas. Præstelunden havde flere chancer for at komme yderligere foran, men Gives målmand Tobias hev nogle fine redninger frem.'

Der blev gået til makronerne i torsdagens kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Der blev gået til makronerne i torsdagens kamp. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: Hattrick i herrefight

Satsede forgæves
Gives Lukas Emborg bragte på ny spænding i kampen, da han med et skud langt udefra sparkede bolden i nettet til 2-1. Derefter satsede gæsterne for at få en udligning, men de blev straffet til sidst kampen. Med to scoringer sørgede Præstelundens Lukas Munkholm og Emil for, at hjemmeholdet vandt kampen med 4-1.

Målscorer Rasmus Christensen efter kampen: