Tvillinger styrede kampen

Klasse: Søstrene smadrede deres modstander

Tvillingerne Hana og Belma var ustoppelige gennem hele kampen. Foto: John Jacobsen
Tvillingerne Hana og Belma var ustoppelige gennem hele kampen. Foto: John Jacobsen

Signaturskolen afd. Kvaglund var på en svær opgave, da de på hjemmebane tog imod de stærke piger fra Vitaskolen, hvis drenge gik hele vejen og vandt Ekstra Bladet Skolefodbold sidste år, mens pigerne selv nåede helt til kvartfinalen, hvor de blev slået af Brændkjærskolen.

Forud for kampen var hjemmeholdets træner, Søren Nielsen, da også realistisk.

- Vi stiller op med et hold bestående af uprøvede spillere. Ikke mange har prøvet at spille før – men alle er top motiverede for at prøve at være med. De har gejsten og ser frem til kampen, hvor vi helt sikkert får det svært. Skidt med om vi taber 0-10 – bare vi kæmper og har det sjovt, sagde Søren Nielsen forud for kampen.

Se kampfakta her.

Se også: Legesyg målræv

Dårlig start
18 sekunder skulle der bare gå inden gæsternes Hana Duzel kunne sparke bolden i mål til 1-0. I de næste par minutter var det igen gæsterne, som med gode skud var tæt på at øge føringen, men hver gang strøg bolden lige forbi målet.

Efter otte minutter var det så igen Hana som kunne øge til 2-0, og tre minutter senere var det søster Belma, som opsnappede bolden fra et udspark fra målmanden og gjorde det til 3-0. Efter 16 minutter skovlede Signe Clausen bolden i mål efter et hjørnespark og gjorde det til 4-0.

Hjemmeholdets Melami Vidgard fik herefter en lille pause på bænken.

- De er da godt nok svære at spille imod, men trods det er det alligevel sjovt at være med, sagde Melami med sved på panden.

Efter 23 minutter blev det 5-0 ved Belma, og i samme minut var det søster Hana som øgede til 6-0. Det blev også 7-0 og 8-0 inden pausen, og igen var det Belma som kom alene igennem og udplacerede hjemmeholdets målmand.

- Det er sjovt at være med. Vi får et godt sammenhold på tværs af årgangene, og det er første gang, jeg er med. Jeg håber dog at kunne være med de kommende år, sagde gæsternes Ea Sand med stor forventning om at komme på banen.

Hjemmeholdet kæmpede det bedste, de havde lært og tabte aldrig gejsten. Foto: John Jacobsen
Hjemmeholdet kæmpede det bedste, de havde lært og tabte aldrig gejsten. Foto: John Jacobsen

Se også: TV: Give gav ikke nok

Positiv opsang i pausen:
Hjemmeholdet har nok en af Danmarks mest positive trænere på sidelinjen, og han var positiv overfor sine spillere i pausen.

- Jeg kan se, nogle af jer er ved at være trætte, og det er helt forståeligt. Men i er de bedste piger, og jeg vil ikke bytte en eneste af jer med en fra modstanderholdet uanset hvad. Kæmp og hold sammen og lad vær med at vise surhed. Hvis I skal være sure, så lad det gå ud over modstanderne. Fortsæt med glæden i spillet så skal det nok gå, sagde en meget positiv træner Søren Nielsen.

I pausen blev Hana taget ud for at skabe lidt mere ligevægt i kampen. Hvor mange mål har jeg egentlig scoret, spurgte Hana? Omvendt fik hun så spørgsmålet, hvor mange mål burde du have scoret, og så blev der ikke talt mere om det.

Se også: Passerede plankeværket

Søstre gjorde forskellen
Kampens helt store profiler var de to enæggede tvillinger Hana og Belma Duzel, som var en afgørende forskel i dette opgør. Mange klubber i Danmark vil helt sikkert tage imod de to spillere med kyshånd, idet de kan gøre en afgørende forskel på ethvert klubhold. Med samlet 13 mål i dagens kamp ud af 17 fortæller dette alt.

Anden halvleg var også klart domineret af søstrene. Belma scorede to hurtige mål kort efter pausen,  mens Hana efterfølgende scorede fire mål på 11 minutter. Sidste scoring i anden halvleg blev sat ind af Jenifer Villadsen.

Dermed blev det til en knusende sejr på hele 17-0 til Vitaskolens piger, hvor især Hana og Belma gjorde det onde ved deres modstander.