Viste vejen

Solidt: Midtbaneslider leverede varen

Bolden på vej i mål. Foto: Henry Graversen
Bolden på vej i mål. Foto: Henry Graversen

Der var dømt trængsel foran Christiansfeld Skoles mål i opgøret mellem Christiansfeld Skole og Sdr. Bjert Centralskole, og allerede i det første minut havde gæsternes Frida Reinholdt et skud på stolpen. Se kampfakta her.

I det niende minut måtte Christiansfelds målmand Stinna A. ud i fuld længde for at klare en snedig afslutning fra Frida Reinholdt, som i den grad viste vejen for gæsterne.

I det 22 minut. lykkedes det endelig for Frida Reinholdt at få målnettet til at blafre, da hun svingede venstrepoten efter et hjørnespark og bolden strøg ind i målhjørnet til en føring på 1-0 til gæsterne. Der gik kun seks minutter yderligere, før Emilie Zielke øgede føringen til 2-0, da hun skød langt udefra og bolden strøg ind i målet helt oppe under overliggeren.

Se også: Kongerne leverede

Total dominans
Gæsterne var absolut det mest toneangivende i første halvleg og havde vel bolden i omkring 75% af tiden, hvor de udsatte hjemmeholdet for et massivt pres.

Hjemmeholdets havde meget at tale om i pausen, hvor de blandt andet diskuterede, hvordan de skulle dæmme op for udeholdets angreb.

Allerede efter to minutters spil i anden halvleg måtte Stinna A vise sin kunnen mellem stængerne, da hun klarede et skud fra Frida Reinholdt på nært hold.

Det gik dog galt i det 41. min., da Frida Reinholdt spadserede igennem hjemmeholdets forsvar og med lethed udplacerede Stinna A i målet.Der var stadig stort pres på værternes mål, og Milla Fredsted sparkede bolden lige ved siden af målet i det 46. min.

Kampens bedste spiller, Frida Reinholdt. Foto: Henry Graversen
Kampens bedste spiller, Frida Reinholdt. Foto: Henry Graversen

Se også: Drønstærke Ditte

Måtte udgå
I det 48. min. parerede Stinna A igen et farligt skud, og hun kastede sig heltemodigt efter bolden i klumpspil og sikrede sig denne, men bliver desværre ramt på armen og måtte lade sig udskifte resten af kampen.

Stinna A måtte udgå med en skade: Foto: Henry Graversen
Stinna A måtte udgå med en skade: Foto: Henry Graversen

Se også: Intensitet og herrefight

Hjemmeholdet fik dog reduceret til 1-3  i det 53. min. ved anfører - Tilde Wiborg - på en pludselig opstået chance.

I kampens 59. min. løb Frida Reinholdt dog igen igennem forsvaret og øgede føringen til 4-1 til gæsterne, og det blev også kampens slutresultat.