Ambulance på banen

Straffe: På to mål fra pletten sikrede værterne sejren

Kampen blev kortvarigt afbrudt, da en ambulance måtte hjælpe en spiller fra pigernes kamp. Foto: Henry Graversen
Kampen blev kortvarigt afbrudt, da en ambulance måtte hjælpe en spiller fra pigernes kamp. Foto: Henry Graversen

Tirsdag tog Christiansfeld Skole imod Sdr. Bjert Centralskole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Gæsterne fik en fantastisk start på kampen og kom foran 1-0 allerede efter 40 sekunders spil, da Jonas Siebentahl tacklede sig igennem forsvaret og sendte bolden i nettet.

Se kampfakta her.

Se også: Viste vejen

Ambulance blev tilkaldt
Kampen blev desværre stoppet i cirka ni minutter efter 12 minutters spil, da en af pigerne fra Christiansfeld Skole blev dårlig, og en ambulance måtte tilkaldes. Marie Vittrup var blevet ramt hårdt af bolden i den foregående kamp og blev pludselig dårlig.

Spillerne startede igen op efter et stykke tid, og gæsternes Julius Pedersen havde et farligt skud fra venstre side, hvor bolden strøg lige over målet.

Der blev fightet af hjertets lyst, og især Mathias Kalinda fra hjemmeholdet arbejdede virkelig godt på midtbanen, hvor han fangede en masse bolde.

Der bliev udlignet til 1-1 i det 25. minut, da gæsternes målmand Nicolai Jensen, der ellers havde været sikker, pludselig tabte bolden. Mathias Elmholt kunne trille bolden ind i et tomt mål.

Der var rigeligt med chancer i kampen. Foto: Henry Graversen
Der var rigeligt med chancer i kampen. Foto: Henry Graversen

Se også: Kongerne leverede

To straffespark
Anden halvleg startede op med hårdt spil, og kampens dommer måtte allerede efter tre minutter give Peter Jørgensen fra hjemmeholdet en reprimande om at dæmpe sig lidt.

Udeholdet lagde et meget tungt pres, og værterne havde store problemer med at forsvare sig. Og hvis de endelig kom frem til et angreb, så var Mallik Nielsen en uhyrer sikker skanse i gæsternes forsvar.

Efter i alt 47 minutters spil kom udeholdet så på 2-1, da Julius Pedersen slap helt fri af forsvaret og havde let ved at udplacere målmanden.

Så tog dramatikken til i det 53. minut, da Frederik Fugl fra udehodlet reddede et skud på stregen med hånden. Dette indebar selvfølgelig en udvisning, og på det efterfølgende straffespark udlignede Mathias Kalinda til 2-2.

Gæsterne var nu presset helt i bund, og i det 56. minut dømte dommeren så straffespark på målmand Nicolai Jensen, som fik en advarsel. Så der måtte skiftes ud i målet. 

På straffesparket var Mathias Kalinda igen sikkerheden selv og scorede til 3-2 til værterne fra Christiansfeld Skole. Denne stilling holdt kampen ud.