TV: Parkerede bussen

Uskarpe: På trods af utallige chancer blev der kun scoret et enkelt mål

Der var meget at se til for værternes defensiv. Foto: Knud Erik Nyby
Der var meget at se til for værternes defensiv. Foto: Knud Erik Nyby

Pigerne fra Gråsten Skole var ankommet til Sønderborg Stadion med bus for at møde Sønderskov-Skolen i anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold. Hvis man ikke vidste bedre, kunne man tro, at værterne havde lånt bussen og parkeret den foran deres mål.

Se kampfakta her.

TV: Buldrede derudaf

Pres fra start
Der stod Gråsten Skole på hele kampen. Fra første fløjt lagde de et stort pres og tilspillede sig mange chancer. Men ind ville bolden ikke.

Således havde både Caroline Nielsen og Maren Hansen muligheder for at bringe gæsterne i front. Presset fortsatte halvlegen ud, men værternes godt kæmpende forsvar med målvogter Kamilla Svensen i spidsen klarede frisag.

Samme Kamilla spillede en formidabel kamp og reddede mange kastanjer ud af ilden. Det var da også fuldt fortjent, at hun efter kampen fik tildelt fidusbamsen.

Presset fra udeholdets side fortsatte med uformindsket styrke i anden halvleg. De vadede i chancer, og der var tale om spil til et mål. Den ene store chance efter den anden blev ikke udmøntet i mål.

Således rørte gæsternes målvogter ikke bolden i anden halvleg.

Gæsterne skulle måske have øvet skudforsøg i pausen. Foto: Knud Erik Nyby
Gæsterne skulle måske have øvet skudforsøg i pausen. Foto: Knud Erik Nyby

Jasmin gik tomhændet hjem

Fortjent sejr
Alle var så småt ved at indstille sig på, at et "tyveri" var under opsejling. Men i kampens sidste minut skete retfærdigheden dog fyldest, da Julie Matzen med et flot lop fra højre side sendte bolden i det fjerneste målhjørne til slutresultatet 0-1.

Ingen ville have haft nogen indvendinger, hvis kampen var sluttet med en tocifret sejr, og som Gråsten Skoles træner udtrykte det:

- Den står på skudtræning inden næste kamp.

Se et hjørnespark fra gæsterne her: