TV: Tog teten

Overbevisende: Hjemmeholdet sikrede sig billetten til næste runde

Klar til kamp. Foto: Knud Erik Nyby
Klar til kamp. Foto: Knud Erik Nyby

Gråsten Skoles målmand Mike Madsen kan nok bryste sig af, at han i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold fik tildelt turneringens hurtigste advarsel. Efter blot 20 sekunders spil måtte han korrekt en tur til afkøling. Se kampfakta her.

Sønderskov-Skolen gav bolden op og spillede en lang bold frem mod Gråstens straffesparkfelt. Mike stormede ud af sit mål og straffesparksfeltet og spillede bolden med hånden. Det fik dog ingen konsekvenser for holdet, da stillingen ved hans tilbagekomst stadig var 0-0.

Udeholdets keeper klar med et målspark. Foto: Knud Erik Nyby
Udeholdets keeper klar med et målspark. Foto: Knud Erik Nyby

Viste vejen

Tog styringen
Sønderskov-Skolen overtog dog mere og mere af spillet, og man anede så småt, at en scoring var undervejs. Hjemmeholdets Jonas Lindum havde i det 15. min således et brag af et langskud, som ramte træværket og herefter sprang ned på mållinjen og i spil igen.

Forløsningen kom to minutter senere, hvor Mostaffa Yassin med et fladt skud bragte værterne i front. Føringen holdt dog kun i fire minutter, da Ebbe Skurch udlignede for gæsterne. Der var nu kommet gang i scoringerne, og tre minutter senere bragte hjemmeholdet sig foran med 2-1. Arlind Rahmani brød i gennem i højre side og smækkede bolden ind i det fjerneste målhjørne. Denne stilling holdt halvlegen ud.

Et lille smugkig fra onsdagens opgør:


TV: Parkerede bussen

Satte tempoet op
I anden halvleg blev tempoet sat op, hvilket førte til flere nærkampe og hårde tacklinger. Spillet tippede over til hjemmeholdets fordel, og det var da også fuld fortjent, at Mostaffa Yassin efter 12 minutter kunne score sit andet mål og dermed bringe sit hold foran med 3-1. Arland Rahmani - også med sit andet mål - afgjorde reelt kampen, da han kort efter bragte hjemmeholdet på 4-1.

Gæsterne var dog stadig med i kampen, og de fik da også reduceret på et mål af Jacob Søtang. Jacob Pedersen med et mål til 5-2 og Mostaffa Yassin sluttede med at score et flot hattrick.

Hjemmeholdet vandt således en samlet sejr på 6-2 og er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor holdet skal møde vinderen af kampen mellem Augustenborg Skole og Nordals Skolen.

Opbakning på lægterne. Foto: Knud Erik Nyby
Opbakning på lægterne. Foto: Knud Erik Nyby