Badebold på den gode måde

Underholdende dyst: Victor og co. svømmede videre med flot sejr

Victor Christiansen var en af de bedste på banen. Foto: Ove Sørensen
Victor Christiansen var en af de bedste på banen. Foto: Ove Sørensen

Kampen mellem Nordre Skole fra Bramming og Vadehavsskolen blev spillet i næsten 30 graders varme, men det generede tilsyneladende ikke spillerne.

Se kampfakta her

Aggressiv start
Nordre Skole spillede aggressivt fra starten og tiltvang sig flere oplagte chancer. Her så man navnligt Sebastian, der ved hjælp af sin fysik og boldforståelse tvang Vadehavsskolen til at være uhyre opmærksomme på angreb fra Nordre Skole.

Forsvarsspileren fra Vadehavsskolen Magnus Keck diskede op med overbevisende forsvarsspil i et fortrinligt samarbejde med Emil Søllingvrå. Sammen med de øvrige forsvarsspillere fik de lukket ned for Nordre Skoles chancer for rigtigt at komme på skudhold og derved være farlige.

Træner: Det er genialt det der

Genial assist
Det første mål faldt til Vadehavsskolen i det 18. minut, da Victor Christiansen efter en fremragende frispilning fra midtbanen var meget opmærksom på ikke at være offside udplacerede Patrick Melgaard i målet hos Nordre Skole.

Nordre Skole presse på for en udligning, og Nicklas udlignede til 1-1 i det 21. minut ved et total kiks i Vadehavsskolens forsvar, hvor målscoren stod fuldstændig fri midt for målet.

Udehold: Vi glæder os til Carlsberg Sport

Op i gear
Efter denne scoring kom Nordre op i et højere gear, men enten var afleveringerne for upræcis, eller også var den bagerste forsvarer vågen og forudseende på, hvordan Nordre ville angribe.

De manglede hos Nordre at spille lidt mindre forceret og trække tempoet ud af kampen, men de fortsatte med at spille op i Vadehavsskolens forsvar.

Stod godt defensivt
Vadehavsskolen ændre spillestilen til at være defensiv og afventende, og deres trio med Victor Christiansen, Tobias Bevensee og Lasse Alsted viste, hvorledes dette skulle gøres. Først løb Søren Rudklir solo på en frispilning fra Victor Christiansen direkte mod mål og scorede sikkert til 2-1 til Vadehavsskolen.

TV: Gammel kending som dommer

Denne scoring ændrede ikke noget for Nordre Skole, der fortsatte med at løbe panden mod muren og spille meget offensivt. Det gav plads i deres forsvar, hvilket en meget hurtigt og særdeles boldsikker Lasse Alsted udnyttede til at bringe Vadehavsskolen foran med 3-1.

En udvisning til sidst
I slutminutter blev Nordres Sebastian udvist for at lave en nødbremse, da Vadehavsskolen havde frit løb mod mål. Ærgerligt for en ellers velspillende Sebastian.

Vadede i chancer