Bedst en mand i undertal

Effektivt: Vandt kampen 10 mod 11

Der blev kæmpet til det sidste i et opgør, hvor en udvisning endte med at give bonus. Foto: Knud Erik Nyby
Der blev kæmpet til det sidste i et opgør, hvor en udvisning endte med at give bonus. Foto: Knud Erik Nyby

En strid blæst på langs ad banen medvirkede til, at hvert hold havde sin halvleg. Dybbøl-Skolen havde vinden i ryggen i første halvleg og tilspillede sig en del chancer uden dog at score. Hvad der var af skud, tog en velspillende Nikolai Ravn i Hærvejsskolens mål sig af.

Meget af spillet foregik på midten af banen. Der blev kæmpet godt fra begge sider med masser af nærkampe og hårde taklinger dog uden, at det mundede ud i scoringer, så halvlegsresultatet blev 0-0.

I anden halvleg fik Hærvejsskolen medvind både bogstaveligt og scoringsmæssigt. De lagde fra halvlegens start pres på gæsterne. Det ene angreb efter det andet bølgede ned mod Dybbøl-Skolens mål.

Se kampfakta her.

TV: Kæmpede til det sidste

Udvisning blev afgørende
Der skulle dog en tidsbegrænset udvisning til, før holdet fik scoret, Nej, det var ikke en Dybbøl-spiller, som blev sendt til afkøling. Det var Hærvejsskolens Victor Thomsen. Med en spiller i undertal scorede Hærvejsskolen kampens to mål. Først hamrede Marcus Dihn bolden i netmaskerne på et glimrende langskud, og kort efter øgede Benjamin Jordt til 2-0 efter et hjørnespark fra højre side. Også et meget flot mål.

Herefter blev holdet fuldtalligt igen, og der faldt ikke flere mål, så slutresultatet blev 2-0 til Hærvejsskolen. Som en tilskuer sagde efter kampen:

- I næste kamp bør I kun stille op med ti spillere, for det er jo der, I scorer målene.

Dermed er Hærvejsskolen videre til næste runde, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem Nordals Skolen og Sønderskov-Skolen.