Comeback ikke nok for værter

Skuffelse: Sejren glippede for hjemmeholdet

Alvorsord i pausen hos hjemmeholdet. Foto: Henry Graversen
Alvorsord i pausen hos hjemmeholdet. Foto: Henry Graversen

Haderslev Realskoles drenge var meget opsatte på, at pigernes nederlag til Favrdalskolen skulle hævnes, og de kom dog også ganske fint fra start. Se kampfakta her.

Hurtig føring
Efter diverse angreb frem og tilbage kom Realskolen foran med et langskuds mål sat ind af  William Dahl i det 9. min., og blot 7. min. senere blev føringen øget til 2-0 efter en flot dribletur af Mads Andersen.

Stilen fortsatte og i det 20. min. blev denne føring øget til 3-0 efter nogle tilfældigheder i Favrdalskolens forsvar, således at Christian Porsborg let kunne score.

Der blev kæmpet hårdt fra begge sider på den meget fugtige bane, hvor regnen silede ned hele tiden. Gæsterne havde ikke så travlt i slutningen af halvlegen med den pæne føring, som skulle holdes til pausen.

Se også: TV: Videre efter solid sejr

Alvorlige miner
Anden halvleg startede op i et gevaldigt tempo efter noget alvorlige miner i Favrdalskolens kreds i pausen, hvor der blev indgydt mod og en fornyet ændret taktik, hvis billedet skulle ændres.

Kamp om bolden. Foto: Henry Graversen
Kamp om bolden. Foto: Henry Graversen

Se også: TV: Buldrede derudaf

Comeback-boys
Efter 35 minutter kom reduceringen til 3-1 fra Favrdalskolen efter et gevaldigt klumpspil, hvor bolden to gange ramte overliggeren før Noah Gonzalez kunne heade bolden ind.  I samme forbindelse blev der givet to advarsler til henholdsvis Favrdalskolens Christian Abild og Kasper Christensen efter lidt tumult efter scoringen.

Overtaget med en spiller i overtal blev udnyttet til en yderligere reducering i det 38. min. til 3-2 - og igen var det Noah, som var skarpretteren efter et flot skud uden chance for målmanden.

Se også: Årets rekord: Sothinarayanasamy

Fra pletten
Der blev nu kæmpet yderligere om hver en bold på den utroligt fugtige og regntunge bane, og i det 55. minut kom målet - et selvmål - til 3-3 efter klumpspil, og mere skete der ikke i den ordinære kamp.

Der måtte så straffespark til, og begge hold scorede fire mål på de første fem spark. Efter seks spark var der stadig ingen afgørelse, men ved det syvende spark faldt afgørelsen ud til Realskolens drenge fordel, som vandt i alt med 9-8.