Annonce:
Annonce:

Cool comeback

Efter mange års fravær: Snejbjerg er tilbage med manér

Snejbjerg-drengene er tilbage i turneringen efter mange års fravær.
Snejbjerg-drengene er tilbage i turneringen efter mange års fravær.
Annonce:

Det var første gang Snejbjerg Skoles drenge var med siden 2002/2003, da de tørnede sammen med Brændgårdskolen i verdens største skolefodboldturnering.

Se kampfakta her

De to hold havde sat hinanden stævne på Brændgårdskolens kunstbane, som ligger lige ved siden af den nye skole, som er taget i brug i dette skoleår.

Efter få minutter viste det sig meget afgørende, at hjemmeholdet består af holdkammerater fra klubben, pånær tre spillere. Det sammenholdt med en bedre fysik og en bedre forståelse, spillerne imellem, gjorde at midtbanedynamoen Daniel Mikkelsen spillede Lasse Lyne Anderse helt fri. Og han svigtede ikke, men bragte sit hold på 1-0 efter otte minutters spil.

Rugbrød, bananer og varmecreme

Annonce:

Kørte den stille og roligt hjem
Efter denne scoring var det mest en forsvarskamp for Brændgårdskolen. Derfor tilfaldt fairplay-håndklædet også til en defensiv midtbanemand, nemlig Hamuda Hassan. Fidusbamsen hos Brændgårdskolen gik til en back, nemlig holdets bedste i dag. Det var Mohamed Alfadel.

— Uden ham havde vi tabt meget større, sagde hans træner.

Brændkær-drengene kæmpede godt for det.
Brændkær-drengene kæmpede godt for det.
 

Som sagt så blev kampen i realiteten afgjort allerede efter otte minutter. Og det stod helt klart da Kasper Nørgaard og Victor Jespersen scorede inden pausen, så Snejbjerg Skole kunne gå til pause med en føring på 3-0.

Der blev spillet lidt mere med musklerne i anden halvleg, dog uden at der var spillere som fik vist det gule kort. 15 minutter inde i anden halvleg scorede Rasmus Mortensen til 4-0. Det var en bold, som keeperen hos Brændgårdskolen måske skulle have klaret.

Comebacket blev fuldendt

Skarphed i anden halvleg

Da der manglede fire minutter af kampen reducerede Brændgårdskolen ved Hassan Fayez, således at slutstillingen blev en klar og fortjent sejer til Snejbjerg Skole på 4-1. Fidusbamsen hos hjemmeholdet gik til Daniel Mikkelsen for en sublim kamp.

Annonce:

Set på kampen som helhed, må man sige, at Snejbjerg Skole er et godt hold med en god stabillitet, som kan bære dem langt i turneringen. Desuden er der jo også en erfaren mand på sidelinjen, nemlig Jan Kirkeby, som sidste år var hos Præstegårdskolen fra Brande.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: