Cruisede videre

Bare bedre: Gråsten Skole spillede sig videre uden de store problemer

Tønder Overbygningsskole, som er trykket helt i bund. Foto: Ove Sørensen
Tønder Overbygningsskole, som er trykket helt i bund. Foto: Ove Sørensen

Der var lagt op til en spændende kamp i det sønderjyske, da Tønder Overbygningsskole og Gråsten Skole krydsede klinger i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Uheldig start
Mange tilskuere havde fundet vej til kampen, og der blev varmet op efter alle kunstens regler. Det skinnede igennem fra kampens start - dog blev hjemmeholdet ramt et uheld, da Mille Tyge måtte udgå efter få minutter.

Det fik konsekvenser for værternes forsvarsspil, da hun var en af nøglespillerne i forsvaret. Og allerede i det 7. minut bragte Gråsten Skole sig i front, da Maren Hansen var på pletten.

Kragen lettede på ny

Kunne ikke stoppe trioen
Efterhånden fik værterne dog mere greb omkring spillet, men Isabel Jacobsen, Maren Hansen og Amalie Andersen fra Gråsten Skole gjorde nærmest, hvad der passede dem.

Kun ukoncentreret spil af Gråsten Skole gjorde, at ikke kom yderligere foran før det 13. minut, hvor Mathilde Kristensen helt ugeneret sparkede kuglen i kassen.

Hjemmeholdet forsøgte at få spillet længere frem på banen, men Caroline Nielsen, Julie Matzen og Emma Brændekilde stod solidt placeret i gæsternes forsvar. De bakkede hinanden fint op, og det var dem, som gav holdet selvtillid.

Dette blev udnyttet af de forreste spillere til gang på gang at splitte Tønder-forsvaret, men her var Sarah Petersen en solid skanse. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, selvom gæsterne vadede i chancer.

Keeper blev helt

Øgede føringen
Anden halvleg startede, som første halvleg sluttede. Nemlig med et stort pres på hjemmeholdets mål, og efter 35 minutters spil øgede Amalie Andersen føringen til 3-0.

Men hun var slet ikke færdig, for bare minuttet senere øgede hun til 4-0 på et fortræffeligt langskud. En af kampens bedste detaljer, som viste, at hun udgør en trussel for ethvert hold.

TV: Parkerede bussen

Reducering ikke nok
Herefter faldt intensiteten, og værterne kom bedre med i kampen, og i anden halvlegs 11. minut gjorde Sofie Andersen det til 4-1. Her må Gråsten-forsvaret tage sin del af ansvaret, da de slet ikke dækkede ordentligt op.

Der blev yderligere reduceret i kampens slutning, og dermed endte opgøret 4-2 til Gråsten Skole. Det blev også kampens resultat. I næste runde møder Sønder Otting Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tønder Overbygningsskole - Gråsten Skole, 2-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sarah Petersen, Tønder Overbygningsskole
Isabell Jacobsen, Gråsten Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mathilde Pabst, Tønder Overbygningsskole