Dæmningen holdt ikke længe

Overmagten: Der er ikke meget at gøre, når modstanderen bare er fysisk stærkere

Stine Jønsson scorer. (Foto: Ole Jacobsen)
Stine Jønsson scorer. (Foto: Ole Jacobsen)

Pigeholdet fra Løgumkloster Distriktsskole viste fra starten af kampen, hvem der bestemmer, når man kommer på deres bane ved skolen.

Gassen gik af ballonen
Det fik pigerne fra Skærbæk Distriktsskole at føle. Der blev lagt et højt pres på pigerne fra byen ved Rømødæmningen. Desværre holdt dæmningen i forsvaret kun stand i 25 minutter, så var gassen ligesom ved at gå af ballonen, både fysisk og humørmæssigt.

Bedre blev det ikke, da holdet absolut bedste spiller, Frida Benzon, måtte udgå med en skade i hovedet. Frida spiller på Esbjergs elitepigehold til daglig, så det var en hård pille at sluge for Skærbæk-pigerne.

Ny chance næste år
I Skærbæks forsvar ydede Julia Bjerrum en indsats langt ud over det forventelige. Hun var her, der og alle vegne. Lige meget hjalp det i sidste ende.

Julia Bjerrum ydede en flot præstation. (Foto: Ole Jacobsen)
Julia Bjerrum ydede en flot præstation. (Foto: Ole Jacobsen)
 

Kloster-pigerne fortjente deres sejr på 4-0, og Skærbæk-pigerne har nu et år til næste kamp i turneringen. Her er flere af de mere klejne piger vokset i fysik og teknik, så hvem ved, hvis de to hold mødes igen, hvor Frida Benzon også er vokset 8 – 10 centimeter?

Bolden er som bekendt rund - også i Sønderjylland.