De er målkongerne i vest

Få overblikket: Se hvordan det er gået med kvartfinalerne vest for Storebælt

Dybbøl-Skolens drenge scorede flest mål i kvartfinalerne i vest. Fire kasser blev det til mod Pårup  (Foto: Henrik Schou)
Dybbøl-Skolens drenge scorede flest mål i kvartfinalerne i vest. Fire kasser blev det til mod Pårup (Foto: Henrik Schou)

Fire ud af otte kvartfinaler er nu afviklet, og på mandag rykker Ekstra Bladet Skolefodbold til Sjælland, hvor de fire sidste semifinalister skal findes.

Hos pigerne er Vester Hassing Skole nu klar til en semifinale mod Kroggårdskolen.

På drengenes side står semifinalen mellem Kragelundskolen og Dybbøl-Skolen.

Kan øst score flere mål?
I de fire kvartfinaler i vest er der blevet scoret 14 mål. Et gennemsnit på 3,5 mål per kamp.

Målene er ligeligt fordelt, syv af pigerne og syv af drengene.

Se også: Sådan spilles semifinalerne

Bemærkelsesværdigt nok er kun tre ud af de 14 kasser scoret i første halvleg. Noget tyder altså på, at holdene starter en smule forsigtigt ud og ser hinanden an.

Overraskende nok har det heller ikke været den stor fordel at spille på hjemmebane. Kun Vester Hassings piger udnyttede hjemmebanefordelen til at booke en plads i semifinalen, og det krævede endda også en sen, sen udligning og lidt held fra ellevemeter-pletten i straffesparkskonkurrencen.

Dybbøl scorede flest
Dybbøls drenge vandt klart den mest overlegne sejr, da de slog Pårup Skole med 4-1 på udebane efter en målløs første halvleg.

Kroggårdskolens piger var også på vej mod en sikker 3-0-sejr på udebane mod Kragelundskolen, men nerver i slutminutter gjorde, at sejren kun endte på 3-2.

Det bliver spændende at følge næste uges kvartfinaler i øst og se om holdene her kan score flere kasser. Oddsene er ikke helt dårlige: to af drengenes topscorerkandidater skal nemlig i kamp.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere