Den mindste blev den største

Flot præstation: Hjemmeholdet hev sejren i land på straffe

Oliver Andreasen var kampens helt store spiller. Foto: Poul Horsbøl
Oliver Andreasen var kampens helt store spiller. Foto: Poul Horsbøl

Drengene fra Agerbæk Skole så veltrimmede og muskuløse ud, da de entrede banen til kampen mod naboerne fra Højmarkskolen i Holsted.

Trøjerne sad tæt på de unge kroppe, og de følte sig veltrimmede – lige ind til de fandt ud af, at det var pigernes trøjer, de havde fået på.

Se kampfakta her.

Frispark til udeholdet. Foto: Poul Horsbøl
Frispark til udeholdet. Foto: Poul Horsbøl

Minderne var bevaret

Bedst fra start
Om det var de tætsiddende trøjer der var skyld i, at det var gæsterne, der bragte sig foran efter ni minutters spil, skal vi lade være usagt. Det var udeholdets Lasse Bruun, der åbnede scoringen. Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen ved den hyperfarlige Rasmus Bornhøft.

Inden pausen havde Rasmus scoret endnu en gang, men Simon Jensen fik udlignet til pausestillingen 2-2.

Efter pausen blev det til endnu en scoring fra farlige Rasmus. De fleste havde indstillet sig på en hjemmesejr, inden Christoffer Østergaard i kampens døende minutter udlignede til 3-3. En afgørelse på straffespark ventede.

TV: Hattrick på fem minutter

Straffeafgørelse
Her havde hjemmeholdet de bedste evner og nerver og scorede på de fire første forsøg, mens udeholdet kun scoret to gange.

På hjemmeholdet hold var der flere fine præstationer. Den tredobbelte målscorer Rasmus Bornhøft – forsvaret bundet sammen af Lasse Jessen, hvis far, Jens Jessen er tidlige professionel spiller med 347 kampe og 37 mål for hhv. Aab og FC Midtjylland.

De blev dog overgået af banens mindste spiller Oliver Andreasen. En spiller med en god teknik og et stort fighterhjerte, der fortjent indbragt ham fidusbamsen.

Jubel efter sidste fløjt. Foto: Poul Horsbøl
Jubel efter sidste fløjt. Foto: Poul Horsbøl