Dominerede spillet

Lige efter bogen: Gæsterne var skarpest og gav ikke modstanderne en chance

Grønvangskolen gav ikke hjemmeholdet en chance. Foto: Ove Sørensen
Grønvangskolen gav ikke hjemmeholdet en chance. Foto: Ove Sørensen

Sønder Otting Skoles drenge tog torsdag imod Grønvangskolen i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Grønvangskolen satte sig på kampen allerede fra start, og de tillod aldrig modstanderen at komme til orde. Indimellem tog deres forsvar dog en slapper, men her var Sønder Otting Skole ikke hurtige nok til at udnytte de få chancer, der opstod.

Se kampfakta her.

Chokstart i lokalopgør

Dominerede kampen
Værterne forsøgte sig med lange afleveringer op til angriberne, men modstanderens forsvar havde læst spillet og var parat til at imødegå angrebet. I sidste ende var målmand Thor Skov på plads og sparkede bolden tilbage, hvorfra den var kommet.

Sønder Ottings Skole havde i det hele taget svært ved at tilspille sig de store chancer. Dertil var modstandernes forsvarsspillerne for hurtige til at lade sig afdrible, og de havde opbakningen på plads.

Især i første halvleg gjorde Oliver Seier fra udeholdet sig bemærket på grund af sin boldsikkerhed. Han var samtidig let at finde oppe foran for medspillerne, og gang på gang satte han forsvarsspilleren Anton Christiansen på en næsten umulig opgave. Anton gorde absolut ikke en dårlig figur, men Oliver Seier viste særklasse.

Især i første halvleg spillede Oliver Seier en fremragende kamp. Foto: Ove Sørensen
Især i første halvleg spillede Oliver Seier en fremragende kamp. Foto: Ove Sørensen

TV: Seier vandt i svingende affære

Masser af chancer
Grønvangskolen havde den ene angrebsbølge efter den anden. Kun sløseri og en ukoncentreret indsats fra angriberne gjorde, at der skulle gå 18 minutter, før Oliver Seier kunne lave sit første mål. I øvrigt på et godt forarbejde af de øvrige angribere, hvor Sønder Otting Skoles forsvar var splittet i atomer. Det var et rigtig godt mål lige efter bogen og en fornøjelse at se på for alle andre end værterne.

Der blev ikke lavet flere mål i første halvleg, selvom chancer var der. Men den ukoncentrerede indsats fra angriberne og til dels godt målmandsspil fra Bastian Lund forhindrede yderligere scoringer.

Stik mod spil og chancer

Fik fornyet energi
Det er ikke til at vide, hvad træneren fra Grønvangskolen sagde i pausen, men det må have været store ord. For det var et anderledes tændt hold, der kom på banen til anden halvleg. I halvlegens tredje minut øgede de til 2-0 og i det femte minut til 3-0.

Der skulle herefter gå 11 minutter, før Grønvangskolen øgede til 4-0.

Efter dette mål faldt kampens intensitet. Sønder Otting Skole fandt heller ikke de våben, der skulle til for at true udeholdets overlegenhed. De var simpelthen for hurtige, fastholdte bolden og dermed styrede kampen.

Man bemærkede Grønvangskolens Oliver Seier og Sefa Bulduk, der med deres løb op ad banen altid var en trussel for forsvaret, der til tider blev udspillet. Begge scorede da også i skolens seneste kamp, hvor de vandt 3-1 mod Østerbyskolen.

Oliver Seier sluttede i kampens 55. minut af med at score til 5-0, som blev kampens resultat.

Det var en seværdig kamp til trods for den sikre sejr, da Sønder Otting Skole først smed håndklædet i ringen til sidst.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sønder Otting Skole - Grønvangskolen, 0-5

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Andreas Andersen, Sønder Otting Skole
Sefa Bulduk, Grønvangskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Erik Vogensen, Sønder Otting Skole