Dommerens overtid blev afgørende

Drama: Vendte truende nederlag til sejr i de døende minutter

Et hjørnespark blev afgørende for kampens udfald. Foto: Henning Bruun
Et hjørnespark blev afgørende for kampens udfald. Foto: Henning Bruun

Kampen mellem drengene fra Ølgod Skole og Næsbjerg Skole udviklede sig til et sandt drama, som endte med en sejr til sidstnævnte.

Ølgod Skole havde ellers fordel af hjemmebane, men det skulle ikke vise sig at være nok.

Se kampfakta her.

Se også: Løjt fløj højt

Jævnbyrdig start
Allerede efter halvandet minut fik vi en forsmag på, hvad der ventede os, da gæsternes Adrian Thomsen tilkæmpede sig en stor chance som dog løb ud i ingenting.

Kampen startede dog ganske jævnbyrdigt, og efter ti minutter scorede Tammin Bahar til 1-0 for hjemmeholdet på et behersket indersidespark.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, og efter 19 minutter havde banens bedste spiller, Gustav Jensen, chancen for at udligne for gæsterne, men han misbrugte den store chance. Han tog hurtig revanche, for efter 22 minutter udlignede Gustav til 1-1.

Efter 27 minutters spil begik Næsbjergs Qotayban Khan et frispark, som han fik en advarsel for. På frisparket scorede Tammin Bayhar, da han sparkede direkte på mål fra små 25 meters afstand, og ved hjælp af et målmandsdrop kom hjemmeholdet foran 2-1, som også var pausestillingen.

Gustav Jensen var en af kampens store oplevelser. Foto: Henning Bruun
Gustav Jensen var en af kampens store oplevelser. Foto: Henning Bruun

Se også: Energimål grundlagde sejr

Flot comeback
Næsbjerg have en krisesnak i pausen, og det var måske den, der bevirkede, at holdet lagde pres på fra anden halvlegs start, hvilket medførte et par større chancer uden mål.

Det var som om, at Næsbjerg havde svært ved at få spillet bredt ud over banens bredde og få spillet vendt fra side til side, men efter 37 minutter tog Gustav Hansen sagen i egen hånd og udlignede efter en solotur.

Kampen bølgede herefter igen frem og tilbage, og den største mulighed for at lukke kampen tilfaldt igen Gustav Hansen, som efter 56 minutter forsøgte sig med et frispark fra 18 meters afstand., men han sparkede over.

De fleste havde nok indstillet sig på straffesparkskonkurrence, men på et hjørnespark i dommerrens første tillægsminut blev bolden sparket ind i feltet, hvor Qotayban Khan scorede på hovedstød og bragte gæsterne fra Næsbjerg på sejrskurs.

Dermed troede alle nok, at kampen var slut, men i dommerens andet tillægsminut scorede Adrian Thomsen til 4-2 på et behersket langskud, hvor målmanden nok var kommet lidt for langt ud.

Det endte derfor med en sejr på 4-2 til Næsbjerg Skole, der leverede et flot comeback i en dramatisk og spændende kamp.