Drama og straffe

Manglende skarphed: Måtte afgøres fra pletten

Hjemmeholdet kunne juble efter et dramatisk opgør, mens gæsterne kastede sig ned på jorden i ren skuffelse. Foto: Poul Horsbøl
Hjemmeholdet kunne juble efter et dramatisk opgør, mens gæsterne kastede sig ned på jorden i ren skuffelse. Foto: Poul Horsbøl

Drengene fra Næsbjerg Skole tørnede på hjemmebane sammen med drengene fra Grindsted Vestre Skole. Hjemmeholdet havde vundet den første kamp med 4-2, mens gæsterne fra Grindsted kom med to friske sejre på 3-1 og 13-0. Der var derfor lagt i kakkelovnen til et spændende opgør.

Betingelserne for en god kamp mellem drengene fra Næsbjerg og Grindsted Vestre Skole var da også tilstede.

Pragtfuld solskin, masser af tilskuere og to gode hold samt en grønsvær der ikke stod tilbage for Camp Nou, og drengene leverede varen.

Se kampfakta her.

Se også: Fik burgere og vandt

Højt tempo
Det blev en tempofyldt kamp, hvor de to hold skiftedes til at være i teten. Blot synd at der ikke blev scoret i den ordinære kamp. Begge hold havde mulighederne, men begge hold havde også keepere der vidste, hvad godt målmandsspil gik ud på. Grindsted Vestres Mathias Larsen og Næsbjergs Sahel Amiri.

- Vi skal være på stikkerne lige fra anden halvlegs start. Jeg er helt sikker på, at det første mål bliver afgørende. Nu sætter vi tre friske folk ind, og så håber vi, at det bliver os, der scorer først, lød det fra Næsbjergs træner, Jens Christian Schultz, inden anden halvlegs begyndelse.

Men Grindsteds træner Chris Ælmholdt var også klar i mælet til sine spillere:

- Vi fortsætter som i første halvleg, og så skal chancerne nok komme, lød det fra træneren.

Skarphedne manglede i den grad hos begge mandskaber, og derfor måtte vinderen findes fra pletten. Foto: Poul Horsbøl
Skarphedne manglede i den grad hos begge mandskaber, og derfor måtte vinderen findes fra pletten. Foto: Poul Horsbøl

Se også: Legesyg målræv

Drama fra pletten
Og her tænkte han især på chancer til holdets topscorer Leutrim Muli. Og chancen kom også men til Nicolaj Krarup. Men en god redning i Næsbjerg-målet. Holdene var ved at indstille sig på en afgørelse på straffespark, selvom hjemmeholdet havde et par gode tilbud og chancer i de døende minutter.

Næsbjerg misbrugte sit andet straffespark, og da Grindsted Vestre Skole havde scoret på sine første fire forsøg, var afgørelsen hos Chuck Norris, men han misbrugte sit forsøg.

Forsøgene fortsatte, og hvert hold lagde ud med at misbruge, og så scorede begge hold. Stadig uafgjort. Næsbjergs Emil Jessen fik inden sit forsøg en lille peptalk fra træner Schultz.

På vej op mod pletter nåede vi hurtigt at fange Emil.

Er du nervøs Emil?

- Ja, det kan du dælme tro, kom det tørt fra Emil.

Men han scorede sikkert, og så var chancen til gæsternes topscorer Leutrim Muli. Han kunne ikke stå for presset og sendte bolden over målet, og Næsbjerg Skole er dermed videre til næste runde efter en samlet sejr på 6-5 over Grindsted Vestre Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Næsbjerg Skole - Grindsted Vestre Skole, 6-5

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Anders Vogt, Næsbjerg Skole
Mathias Larsen, Grindsted Vestre Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Sediq Quadir


Dermed kunne jublen hos hjemmeholdet bryde løs. Blot synd der skulle findes en vinder. Begge hold havde fortjent at gå videre til næste runde.