Annonce:
Annonce:

Energimål grundlagde sejr

Slutspurt: Værter trak fra til sidst

Scoring. Foto: John Jacobsen
Scoring. Foto: John Jacobsen
Annonce:

Èt af torsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Brørupskolen og Vamdrup Skole, og som forventet blev det en ganske begivenhedsrig affære, vi var vidne til. Se kampfakta her.

Chokstart
Gæsterne kom godt med fra start, og efter bare tre minutter blev bolden spillet på tværs i feltet, hvor Berkay Karaca sparkede bolden i kassen uden chance for keeperen. 1-0 til gæsterne.

En grim start for hjemmeholdet, som havde det svært ved at komme igen. Efter 11 minutters spil var det dog hjemmeholdet, som var yderst tæt på – men desværre strøg bolden lige forbi målet.

Efter 20 minutter var det igen hjemmeholdet, som havde en fin afslutning på mål, som igen gik til hjørne. På det efterfølgende hjørnespark blev bolden serveret lige til Victor, som kunne bringe balance i regnskabet.

Jubel – Vamdrup Skole har scoret til 2-1. Foto: John Jacobsen
Jubel – Vamdrup Skole har scoret til 2-1. Foto: John Jacobsen

Pressemøde og stjernestøv

Annonce:

"Vi skal være skarpere"
I pausen opildnede Brørups træner sine spillere.

- Vi skal holde humøret højt og forsøge med flere skud udefra. Målmanden er endnu ikke blevet prøvet af, og ellers skal i bare fortsætte det gode spil, sagde træneren.

Intens duel. Foto: John Jacobsen
Intens duel. Foto: John Jacobsen

TV: Enligt mål sikrede sejr

Perlemål
Direkte på frispark satte Emil bolden i kassen, hvor målmanden var chanceløs. Men udeholdet fik ikke lov til at nyde deres føring ret længe, for efter 38 minutters spil fik hjemmeholdet tildelt et straffespark, som blev eksekveret stensikkert. Nu stod den 2-2.

Et mål, som rystede gæsterne – og to minutter senere var det Rasmus, som kunne øge til 3-2 efter at have afdriblet tre mand og målmanden – efter utrolig vilje og kraft. Et rigtig energimål.

Gassen af ballonen
Fem minutter før tid var det igen Rasmus, som lukkede og slukkede, idet han resolut trykkede kanonen af uden chance for målmanden – og dermed kampen var afgjort.

Annonce:

Slutresultatet blev 4-2 til Brørupskolen, som nu er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: