Fem skarpe til Marius Møller

Tønder Overbygningsskole: Marius forventer en god og tæt kamp i kvartfinalen

Marius Møller (tv) kunne ikke få armene ned efter det afgørende mål i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Marius Møller (tv) kunne ikke få armene ned efter det afgørende mål i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Nu er det endelig tid til kvartfinalerne. Vi varmer derfor op til kampene sammen med spillerne. Vi har stillet de samme fem spørgsmål til profilerne fra kredsfinalerne. I denne artikel er det Marius Møller fra Tønder Overbygningsskole, der har ordet.

Anfører: 'Den største kamp nogensinde'

Hvordan har I forberedt jer til kampen?

- Vi har forberedt os hver onsdag i fem uger. Vi har haft fokus på de problemer, vi har haft under turneringen. Vi har også haft nogle gode og sjove træninger for at få godt humør op til kampen. Vi har haft nogle skader, men spillerne er begyndt at blive klar igen.

Hvor meget glæder du dig til kampen?

- Jeg glæder mig rigtig meget til kampen. Vi har allesammen set rigtig meget frem til den her kamp. Vi har, siden vi vandt sidste kamp, tænkt på den her.

Hvordan er stemningen på skolen?

- Stemningen på skolen er rigtig god. Skolen havde lavet en lille hyldest til os, som vi blev rigtig glade for. Det er dejligt at vide, man har skolen med sig. Vi håber også, vi kan give skolen en god kamp på onsdag.

Har I planlagt nogle særlige jubelscener, hvis I scorer?

- Vi har ikke rigtig tænkt over jubelscener, da vi har trænet andre ting. Det vigtigste for os, hvis vi scorer, er at få publikum med, så modstanderne kommer under pres.

Hvad tror du, at resultatet bliver?

- Det er svært at sige, hvad resultatet bliver. Det er en lidt ukendt modstander for os, men jeg tror helt sikkert, det bliver en meget tæt og god fodboldkamp. Hvis vi rammer dagen og alle giver sig 100 procent, så stoler jeg på, at vi tager sejren. Vi har rigtig mange gode individualister og er rigtig gode sammen som en enhed. Jeg tror, at kampen ender 3-1 til os.

Følg Marius og resten af Tønder Overbygningsskole, når de skal i aktion imod Nymarkskolen 27. marts.