Fik burgere og vandt

Sulten: Spiste sin modstander

Der var fuld koncentration på for gæsternes side, og de endte også med at vinde kampen. Foto: Poul Horsbøl
Der var fuld koncentration på for gæsternes side, og de endte også med at vinde kampen. Foto: Poul Horsbøl

Sidste år nåede hjemmeholdet fra Vitaskolen helt til kvartfinalen i pigernes udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold, men så langt nåede holdet ikke i år. Faktisk var Vitaskolen samlet den bedste skole i sidste års udgave, da skolens drenge gik hen og vandt turneringen.

Pigerne fra Vitaskolen i Esbjerg løb da også ind til kampen mod Nordre Skole fra Bramming med en sejr på 16-0 i bagagen, men det blev gæsterne fra Bramming, der gik videre med en sejr på 5-0 i dette opgør.

Og ikke alene sejren vakte glæde hos Bramming-spillerne. Glæden fik en tak i vejret, da holdets trænerduo Kenneth Ibsen og Lasse Hansen lovede pigerne en tur på burgerbar efter sejren.

Se kampfakta her.

Se også: Tvillinger styrede kampen

Gæsterne bedst
Selvom hjemmeholdet fra Vitaskolen var presset fra starten af kampen, kunne holdet nemt være kommet foran efter ti minutters spil, men Cecilie Christensen i gæsternes mål klarede flot.

Kort tid herefter fik hjemmeholdet ikke clearet godt nok, og Ida Marie Hansen sagde tak for tilliden og sendte gæsterne på burgerkurs og gjorde det til 1-0 for udeholdet.

Gæsterne pressede godt på, og det gav lidt problemer i hjemmeholdets forsvar. Så meget, at holdets træner råbte til sin målmand

- Du må godt tage bolden op i hænderne.

- Nåh, må man godt det, råbte hjemmeholdets målmand tilbage.

Gæsterne stormede flere gange i kampen mod hjemmeholdets mål. Foto: Poul Horsbøl
Gæsterne stormede flere gange i kampen mod hjemmeholdets mål. Foto: Poul Horsbøl

Se også: TV: Fra skurk til helt

Presset fortsatte
Den ensrettede trafik mod Vitaskolens mål fortsatte kampen ud. Dog med et par nærgående forsøg fra hjemmeholdets side, så der var ikke mange indvendinger mod gæsternes sejr på 5-0.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Vitaskolen - Nordre Skole - Bramming, 0-5

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Hana Duzel, Vitaskolen
Trine Kesby, Nordre Skole - Bramming

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Belma Duzel, Vitaskolen


- Vi tabte til et bedre hold, så vi har ingen grund til at hænge med hovedet, lød det efter kampen fra Vitaskolens tvillingepar Hana og Belma Duzel.

Tvillingerne fik efterfølgende henholdsvis fairplay håndklædet og fidusbamsen. Gæsterne fra Bramming, ja, de tog på burgerbar og fejrede den videre deltagelse i Ekstra Bladet Skolefodbold