Flot comeback var næsten nok

Tre reduceringer: Bagud 4-0, men pigerne var alligevel tæt på at få udlignet

Sofia fra Realskolen og Camilla fra Vitaskolen. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Sofia fra Realskolen og Camilla fra Vitaskolen. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Både piger og drenge fra Esbjerg Realskole, var på besøg hos Vitaskolen. Sidste år mødtes de to hold også med Vitaskolen som dobbelt sejrherre, men i denne omgang var pigerne fra Realskolen dog de stærkeste, mens drengene ikke fik revanchen indløst.

Se kampfakta her.

Pigerne spillede en dejlig direkte gang fodbold. Specielt anden halvleg, før den blev særdeles spændende. Pigerne fra Realskolen førte 2-0 ved halvelg og et minut inde i anden halvleg blev det 0-3, med Sofia som målscorer for anden gang.

Samme Sofia blev også dagens første målscorer. Det var efter 10 minutter, hvor hun trak ud i venstre side og kanonerede bolden i det lange hjørne med et venstrehug. Et par minutter efter gentog hun kunststykket, men ramte indersiden af målstolpen. Sofia viste også, at hun havde øje for medspillerne. Hun serverede en direktør for Trine, der skød direkte på målmanden. I det sidste minut kom Laura fri i højresiden. Da hun kom i straffesparksfeltet, blev bolden sparket højt op i nettaget, uden chance for Vitaskolens keeper.

Se også: Nyt rejsebureau?

Afgørelsen faldt - eller gjorde den?
Da vi fik både 3-0 og 4-0 ved Esther, var kampen afgjort. Troede vi. Men som før set, skal man vare sig. Hjemmeholdet havde en joker i Malou. En elitespiller fra bare 7. klasse vendte spillet til fordel for Vitaskolen. Dog havde Elma en stor dag i målet hos Realskolen.

Men undgå, at vi fik tre reduceringer, hvoraf de to fra Malou, kunne hun ikke. Dertil skal lægges, at Vitaskolen brændte et straffepark midt i halvlegen, hvor Elma igen viste sit talent. Så spændingen blandt publikum var helt intakt. Reaskolen fik dog også en  mulighed for at lukke kampen, idet Trine fik en oplagt chance fra højresiden, men her var målmanden også klar.

Emma var uheldig, men fik fairplay-prisen for sin flotte indsats. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Emma var uheldig, men fik fairplay-prisen for sin flotte indsats. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Se også: Træners pessimisme holdt

Helt mod kampens ånd, kom der et uheld sidst i kampen. Emma fra Viraskolen faldt så uheldigt, at hun beskadigede skulderen og måtte hjælpes fra banen. Hun fik velfortjent tildelt fairplay-prisen.