Fuld kontrol i walkover

Klasse: Afgjorde kampen på få minutter

Der var trængsel foran hjemmeholdets mål det meste af kampen. Foto: Ove Sørensen
Der var trængsel foran hjemmeholdets mål det meste af kampen. Foto: Ove Sørensen

Efter drengenes kamp var det pigernes tur, da Felsted Centralskole på hjemmebane tog imod Kongehøjskolen. Der var stor optimisme hos begge hold, og begge mandskaber mente, at det skulle de nok klare.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Tvillinger styrede showet

Gæsterne dominerede
Men det viste sig hurtigt, at Kongehøjskolen ville afgøre det til deres fordel. Gæsternes spillere var på næsten alle pladser bedre en deres modstandere og forstod at bruge deres fysik og hurtighed uden, at der blev brugt ulovlige midler. I hvert fald så det ikke kunne ses.

Naja Petersen viste en god drible kunst og var hurtig i opfattelse af spillets facetter. Ditte Petersen ville ikke stå tilbage for Naja og kunne med sin fysik sætte sig i respekt i hjemmeholdets forsvar krydret med en god skudstyrke, men målet var ikke altid der, hvor hun sendte bolden hen.

Christine Christensen indledte scoringen i det 3. minut med et rigtig godt langskud. I det 6. minut ville Naja Petersen også være med og øgede føringen til 2-0. Ditte Petersen øgede til 3-0 i det 9. minut, og det blev 4-0 i det 13. minut ved Josefine Jørgensen.

Herefter gik Kongehøjskolen lidt i stå, og spillet gled lidt over til Felsted. Signe Wieper blev flot spillet fri og kunne elegant reducere til 1-4.

I anden halvleg gik det dog helt galt for hjemmeholdet, der blev løbet over ende og endte med at tabe til Kongehøjskolen med cifrene 13-1. Selvom Felsted fik store klø, hørte man ikke, at de kritiserede hinanden og blev indædte efter kampen.

Det bliver spændende at se Kongehøjskolen i de kommende kampe, for potentialet er der. Det skal bare udnyttes rigtigt