Gæsterne fik deres hævn

Endelig: Udeholdet fik længe ventede revanche

Herningsholmskolen fik sin længe ventede revanche. Foto: Jesper Egebæk
Herningsholmskolen fik sin længe ventede revanche. Foto: Jesper Egebæk

Sidst de to skoler mødtes i Ekstra Bladet Skolefodbold vandt Lind Skoles piger 34-0, hvor alene Sofie Møller scorede 18 gange. Men Sofie Møller og de øvrige piger fra dengang er ikke længere på holdet, og i stedet troppede Herningsholmskolen op med Sofia Løgtved, der fik en stor rolle i opgøret. Se kampfakta her´.

Løgtved på pletten
Først bragte hun gæsterne fra Herning i front, da hun udnyttede et tildelt straffespark, selv om Camilla Buch i hjemmeholdets mål var tæt på at klare. Siden afgjorde hun kampen med sin scoring til 2-1 – og resten af tiden kæmpede hun sammen med resten af Herningsholm-holdet for at holde Lind Skole væk.

Bagud 1-0 pressede hjemmeholdet på, og specielt ved målspark til Herningsholm lagde Lind et pres, der flere gange var tæt på at give pote. (Video – Ida Sand skyder lige forbi, samt video – Sidsel Bach rammer overliggeren), og i det hele taget var Lind meget i bold besiddelse. Der var mange nærkampe med Lind i teten, og udligningen måtte komme. Sidsel Bach stod bag udligningen, da hun sendte læderet ind under overliggeren, hvor keeper Fillipa Krøjgaard ikke kunne nå op.

Lind Skole i angreb. Foto: Jesper Egebæk
Lind Skole i angreb. Foto: Jesper Egebæk

Se også: TV: Buldrede derudaf

Kom bedst ud
Men Herningsholmskolen kom igen bedst ud og Sofia Løgtved satte igen bolden i kassen til 2-1. Samtidig havde Herningsholmskolen i pausen aftalt, at Sofia Løgtved skulle tage alle målspark så bolden kom længere væk. Det viste sig at være en god plan, for Lind Skole fik ikke på nogen måde samme greb om anden halvleg. Mod kampens slutning blev holdets krumtap i forsvaret Lærke Baun beordret frem i angrebet, og det var tæt på at give bonus, da Lind skole fik en fem-seks chancer helt inde i feltet, men de brændte og brændte alle returboldene, og til sidst blev bolden skudt forbi mål, og kampen løb tør for tid.

Fidusvinderne. Foto: Jesper Egebæk
Fidusvinderne. Foto: Jesper Egebæk