'Guderne' fejlede

En lige match afgjort af marginaler: Nogle gange er det lige det sidste, som tæller

Selvom vejrguder i høj grad var med drengene, så lykkedes det ikke 'guderne' at hive sejren hjem. (Foto: Bjarne Østergaard)
Selvom vejrguder i høj grad var med drengene, så lykkedes det ikke 'guderne' at hive sejren hjem. (Foto: Bjarne Østergaard)

Onsdag tog drengene fra Guderup Skole imod Privatskolen Als' drenge. Det var to hold, der stod godt til hinanden, der mødtes i første runde af dette års skolefodbold-turnering. Guderup-drengene og Privatskolen-holdet gik begge til opgaven med offensive takter, hvilket så kostede lidt i den anden ende. Det var blot til stor fornøjelse for tilskuerne. Der var mange chancer i begge ender.

Se kampfakta her.

Det sidste manglede
Privatskolen Als var dog det bedste hold på banen. Specielt Adam satte mange angreb op, men det var som om, at begge hold lige manglede det sidste for at få fuld udnytte af chancerne. Dog lige med undtagelse af Christopher. Da han først kom op i fart i en kontra, så var der ingen, der kunne følge med ham. Iskoldt satte han den ind bag Mathias Thomsen til gæsteføring.

Små suveræne fodboldstøvler

Der blev kæmpet om hver en bold. (Foto: Bjarne Østergaard)
Der blev kæmpet om hver en bold. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Guderup skolen fik sig spillet godt ind i kampen igen, hvor de blandt andet havde et skud på træværket, men tættere kom de ikke på.

Pause og føring til Privatskolen Als, hvis træner Carsten Greve faktisk ikke har ret meget med fodbolddrengene at gøre til dagligt.

— Næh, jeg kender slet ikke alle drengene. Jeg ved ikke, hvordan de normalt spiller. Men der var ingen andre lærere, der kunne tage med dem, og så måtte jeg afsted, sagde træneren i pausen.

'Guderne' tog bolden
Anden halvleg kom til at foregå med Guderup-drengene mest i boldbesiddelse. Privatskolen lurede hele tiden på kontra. Gæsterne havde en stærkt spillende Jakob, som fik ryddet godt op og fordelt gode bolde på midten. Ind i mellem var han såmænd også med fremme i føromtalte kontraangreb.

Adam på én af sine mange dribleture. (Foto: Bjarne Østergaard)
Adam på én af sine mange dribleture. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Efterhånden som tiden løb fra hjemmeholdet, blev der satset mere og mere, og underholdningsværdien steg og steg. Der var chancer i begge ender, men først i allersidste minut blev kampen lukket. Her fik Jakob fik bolden sparket ind til en 2-0 sejr til gæsterne. 'Guderne' måtte derfor takke til takke med et nederlag.