Gule kort blev afgørende

Udnyttede overtallet: Udeholdet var iskolde og scorede på deres chancer 

Der var hård kamp om hver en bold. Foto: Ove Sørensen
Der var hård kamp om hver en bold. Foto: Ove Sørensen

Kampen imellem Distriktskolen Løgumkloster og Skærbæk Distriktsskole startede netop, som et skybrud satte ind.

Se kampfakta her.

Kæmpede i heden

Rodet start
Regnen gjorde det svært for spillerne at få styr på spillet. Om det var det, der fik Løgumkloster til at begå straffespark, skal være usagt.

Skærbæks Terkel Gad scorede sikkert og bragte Skærbæk foran 1-0 efter, at der var spillet 10 minutter. Løgumkloster havde svært ved at styre temperamentet. Minutterne senere faldt det næste gule kort ved brok omkring kendelserne. Nu var Løgumkloster to mand i undertal i nogle minutter, hvilket Skærbæk udnyttede til at bringe sig foran 2-0.

Løgumkloster ville også være med og reducerede til 1-2 ved Nikolaj Mikkelsen på et rigtig godt langskud uden chance for Daniel Jørgensen i Skærbækmålet. Veludført sparketeknik.

STUK's skydetelt: Daniel reddede alt

Frem og tilbage
Skærbæk fortsatte det direkte spil mod modstanderens mål.

Det resulterede i yderligere to scoringer, således at resultatet nu var 4-1 til Skærbæk kort inde i anden halvleg.

Løgumkloster havde svært ved at holde det hårde spil nede. Det resulterede i endnu et gult kort. Da Skærbæk også ville være med i det hårde spil, måtte Klaus Petersen til afkøling i 10 minutter i anden halvleg. I denne periode reducerede Marcus Giesow til 2-4 på et godt skud fra kanten af straffesparkfeltet.

Dette blev kampens resultat.

God omgang med bolden
Løgumkloster havde et fint opspil og en fin omgang med bolden, men når man kom i nærheden af modstandernes straffesparkfelt blev spillet for snævert. Skærbæks forsvar havde let ved at ekspedere bolden ud af farezonen.

Skærbæks Rene Olesen viste fine takter med sin hurtighed og udførte et fint spil i Skærbæks højre side, hvor Løgumkloster havde problemer med at afvise ham.

Jeppe Thomsen fra Løgumkloster viste stor spilforståelse og kunne holde på bolden.

Løgumkloster skal lære at styre temperamentet både på banen og udenfor. Flere af spillerne der ikke var på banen kom med højlydte, utidige bemærkninger om, hvad de mente med dommerpræstationen. Løgumkloster kunne godt spille fodbold og gjorde det også momentvis ret godt. Kampen kunne have været mere lige, hvis man lod dommeren passe sit og spillerne deres i kampen.

Det var tydeligt, at det hæmmede mulighederne for Løgumkloster at skulle være en mand i undertal i alt 30 minutter af kampen.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at træneren fra Løgumkloster forsøgte at lægge en dæmper på spillernes utilfredshed med dommeren.