Hård skæbne indtraf

Begge hold ude: Straffesparkskonkurrencen var voldsom for Rødding

Victor Klockmann havde flere gode redninger. Foto: Anders Vinther Larsen
Victor Klockmann havde flere gode redninger. Foto: Anders Vinther Larsen

Lad det være sagt med det samme. Det blev en kamp med fight, godt fodboldspil og en særdeles spændende afslutning med mål i de sidste sekunder og dermed en straffesparkskonkurrence. Rødding Skole tog imod Østerbyskolen.

Se kampfakta her.

Kunne klappe efter straffespark

Heftigt tempo
Pænt tempo fra starten hvor holdene stod godt til hinanden. Det var svært til at begynde med at tippe på en vinder.

De sidste fem minutter af første halvleg blev særdeles hektiske. Først havde Østerbyskolen målmand Kondwani en dobbeltredning, først med hjælp fra stolpen, derefter en ben parade. Dette medførte en hurtig reaktion i den anden ende, hvor angriberne på skift brændte på målmand Victor Klockmann. Blandt andre Emil Knudsens venstre ben var ude efter målet, men ind ville bolden ikke.

Så begyndte vi at nærme os pausen, da Johnas Skjødth fangede Kondwani i at være langt ude i feltet, og med en høj bold dalede bolden i nettet. Igen kom svaret hurtig fra Østerbyskolen, der inden pause fløjtet fik udlignet med et af Emil Knudsens flere forsøg.

TV: Hattrick og lækre detaljer

Måtte ud i straffe
Det gode spil fortsatte i anden halvleg, men efter en 10 minutters fik Nicolai Teilmann en advarsel, hvor han langt ude i siden fik fat i Østerbyskolens fløj.

Det var oplagt, at dette kunne betyde en afgørelse på denne kamp, men der skete faktisk det modsatte. Rødding fik flere gode indlæg med rimelig chance for yderligere scoring, men vi skulle vente indtil det 52. minut, hvor Valdemar Riis fra Rødding tog en dribletur ind i feltet og til sidst afleverede til Abdulah Sulayman, der havde let ved at bringe Rødding foran.

I kampens sidste sekunder fik Østerbyskolen et hjørnespark, hvor målmanden listede sig op i feltet nær ved stolpen. Efter lidt klumpspil landede bolden mellem ven og fjende hos Kondwani, så til stor jubel for gæsterne og tilsvarende skuffelse hos hjemmeholdet fik udlignet.

Inden vi igen fik bolden givet op, lød dommerens fløjte for sidste gang. Derefter kom straffesparkskonkurrencen, som Rødding Skole for anden denne eftermiddag måtte se sig slået efter.

De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen