Hattrick grundlagde sejr

Exit: Edmond sendte Augustenborg Skole ud i mørket

Arkivfoto. Foto: Henrik Schou
Arkivfoto. Foto: Henrik Schou

Fredagen blev brug i fodboldens tegn for Augustenborg Skole, som både stillede med et pige -og drengehold i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det første opgør stod mellem drengene fra Augustenborg Skole og Nordals Skolen. Se kampfakta fra opgøret her.

Forhåbningerne var store
Både Augustenborg og Nordals Skolen startede kampen stille og roligt, men med sikkert spil. Men stilheden varede ikke længe. Allerede i det niende minut fik Edmond Saliji driblet sig igennem hjemmeholdets forsvar, som blev en anelse overrasket over Edmonds hurtighed og teknik. Han fik banket bolden i nettet og bragte dermed Nordals Skolen foran 1-0.

Og der gik ikke længe, før han atter tog sagen i egen hånd og scorede ubesværet til 2-0.

Men ikke nok med, at Edmond scorede hele to mål inden for relativt kort tid, så skulle han også lige vise værterne, hvordan man satte kronen på værket. Han fik nemlig nettet én pind mere, hvormed han kunne notere sig for et hattrick.

Se også: TV: To straffe i tæt fight

Skuffelsen var hård
Trods skuffelsen i første halvleg var hjemmeholdet klar på at yde det sidste. De havde nemlig opbakning med fra skolen, og derfor var skuffelsen over første halvleg hård.

Augustenborg viste dog en helt anden side i anden halvleg. Valdemar Perrod fik nemlig med resten af drengene fra Augustenborg Skole kæmpet sig til et flot mål, og dermed var håbet tilbage. Kort tid efter havde de endnu en stor chance, men de brændte. Det blev heller ikke til mere for Augustenborg Skole, der dermed må vinke farvel til Ekstra Bladet Skolefodbold for denne gang.

Efter kampen gav træner for Augustenborg Skole, Søren Schmidt, sin udlægning af kampen, og ifølge ham kunne drengene fra Augustenborg Skole sagtens have leveret en bedre indsats i første halvleg. Han var dog tilfreds med holdets præstation i anden halvleg, hvor de kom godt efter det.

Dette referat er skrevet af en elev fra Augustenborg Skole, da der ikke var en referent fra DBU til stede.