Hattrick-helt leverede

Videre: Målræv afgjorde affære

Tinglev Skole 2 var kommet på overarbejde i mandagens opgør. Foto: Knud Erik Nyby
Tinglev Skole 2 var kommet på overarbejde i mandagens opgør. Foto: Knud Erik Nyby

I kampen mellem Dybbøl-Skolen og Tinglev Skole 2 spillede gæsterne med et ungt hold, som aldrig rigtigt kom ind i kampen. se kampfakta her.

Fra kampens start satte de fysisk stærke spillere fra Dybbøl sig på kampen. Med en velspillende Rasmus Hytteballe, som strøede om sig med flotte erobringer og afleveringer, bølgede det ene angreb efter den anden mod Tinglevs mål. Tinglev leverede - med en godt kæmpende slider i Niels Røjkjær i spidsen - det bedste, de havde lært, men overmagten var for stor.

Se også: Tvillinger styrede kampen

Hattrick-helt
Samtidig havde hjemmeholdet  en angriber i Andreas Nørgaard, der kunne banke kasser ind. Inden for det første kvarter havde han scoret et vaskeægte hattrick. Det ene mål flottere end det andet, og så var kampen i realiteten afgjort.

Halvlegen endte med en føring på 3-0 til Dybbøl.

Situation i feltet. Foto: Knud Erik Nyby
Situation i feltet. Foto: Knud Erik Nyby

Se også: Kongerne leverede

Fortsatte bare
Andreas var dog ikke færdig med at score mål. Efter fem minutters spil i anden halvleg øgede han til 4 - 0. Herefter blev han udskiftet. Han mente selv, det var, fordi han ikke måtte score flere mål.

Herefter øgede Rasmus Hytteballe til 4-0. Det viste sig - efter udskiftningen af Andreas - at Dybbøl havde flere spillere med sans for scoring. Jaba Tilahun afsluttede forestillingen med kampens andet hattrick, således at slutresultatet blev en 8 - 0 sejr til hjemmeholdet.

Opbakning på lægterne. Foto: Knud Erik Nyby
Opbakning på lægterne. Foto: Knud Erik Nyby