Hattrick i støvlerne

Klasse: Rasmus Holmstrup sparkede hele tre kasser ind i opgøret

Fuld fokus. Foto: Henrik Schou
Fuld fokus. Foto: Henrik Schou

Lem Stationsskole og Videbæk Skole var lige færdig med at ønske hinanden god kamp med håndtryk, inden det gik løs inde på banen.

Efter bare to minutter måtte dommeren pege på straffesparkspletten: straffe til hjemmeholdet.

Straffesparket blev sikkert udnyttet af Nikolaj Overmark, og hjemmeholdet var i gang.

Se kampfakta her.

Træner: Ikke så gode som sidste sæson

Ægte hattrick
- Vi vidste, at de var gode, sagde udeholdets Andreas Overgaard efter kampen. Gode - det viste hjemmeholdet sig at være.

For værterne fortsatte frem af banen. Inden pausen var stillingen 2-0. Da kampen var færdig, havde hjemmeholdet vundet en meget sikker sejr på 4-1. De tre sidste kasser til hjemmeholdet blev sat ind af Rasmus Holmstrup, der således lige krydrede sin indsats med et hattrick.

Hjemmeholdets enlige scoring tog Jacob Bonde sig af og måtte sammen med sine holdkammerater konstatere, at holdet ikke nåede langt i denne sæson trods en rigtig god indsats kampen igennem, hvor der blev givet og taget.

Sejr bød på krigsdans

Sjovt at stå på mål
Udeholdets fidusbamsevinder Andreas Overgaard kom på mål i anden halvleg efter at have spillet første halvleg som højre back.

- Det gjorde ikke noget, at jeg kom på mål, da vores målmand Tobias Mogensen blev skadet, for jeg har stået på mål som mindre, indtil jeg stoppede med klubfodbold, sagde Andreas Overgaard. Mens målmandshandskerne blev pakket ned efter kampen og tilføjede, at det er sjovest at stå på mål.

- Vi vidste godt i forvejen, at de var gode, lød det fra Andreas Overgaard.

- Men derfor er det alligevel ærgerligt at ryge ud. Vi havde det dog svært, da vi kom bagud så tidligt i kampen. De var kampen igennem lidt bedre end os, sluttede Andreas Overgaard.

The name of the game

Rykkede frem på banen
Hjemmeholdets fidusbamsevinder Sebastian Andersen startede på midtbanen og blev så siden rykket op som angriber.

- Det skyldes nok, at jeg er doven, sagde Sebastian Andersen med et stort smil.

- Jeg er ikke lige så god til at løbe hjemad som fremad mod modstandernes mål. Jeg kan rigtig godt lide at lave mål.

- De spillede en rigtig god kamp. Der blev gået til den, og de gav aldrig op, sagde Sebastian Andersen anerkendende og tilføjede, at han selv er holdt op med at spille klubfodbold på den her side af sommerferien.

- Jeg spillede i Skjern i klubregi og mistede lysten – men skolefodbold, det er sjovt. Det er sammen med vennerne og det er det, det hele drejer sig om, sluttede Sebastian Andersen og glædede sig til næste runde.