Hattrick-mager sejrede i vådt opgør

Videre: Angriber afgjorde affære

Gustav nettede tre mål i første halvleg. Foto: Leif Christensen
Gustav nettede tre mål i første halvleg. Foto: Leif Christensen

Agerskov Ungdomsskole lagde stærkt ud mod Høje Kolstrup Skole. Allerede i første minut kom Gustav alene igennem, men Kristoffer Hansen i målet for Høje Kolstrup Skole kom glimrende ud og afværgede forsøget.

Foran
Agerskov fortsatte med at have overtaget, og det resulterede i det 11. minut, at de kom foran 1-0. Christian spillede Gustav fri og han braget hjemmeholdet sikkert foran. Se kampfakta her.

Det blev 2-0 efter 18 minutter. Jesper blev nedlagt i feltet, og Gustav scorede på det efterfølgende straffespark. Minuttet efter havde Christian et fremragende langskud, men en pragtredning af Kristoffer forhindrede et yderligere mål. Så var Anton alene igennem, men brændte.

Se også: Værter cruisede sig til sejr

Hattrick-helt
22 minutter var spillet, da Gustav fuldendte sit hattrick. Et langskud op i trekanten bragte Agerskov foran  3-0. Sidste scoring inden pausen stod Jesper dog for. 4-0 på et langskud.

Våd affære i tírsdagens opgør. Foto: Leif Christensen
Våd affære i tírsdagens opgør. Foto: Leif Christensen

Se også: TV: Seier vandt i svingende affære

Umulius
Det fortsatte med at regne, og snart stod banen under vand over det meste. Det gjorde det sværere og sværere at spille fodbold. Målmændene kunne ikke spille kort ud af feltet uden risiko for, at bolden blev hængende i vandmasserne. Småspil af angriberne var heller ikke muligt. Bolden blev hængende. Der skulle afleveres hårdt, og det gik meget ud over spillet i anden halvleg. Selv indkast var en svær detalje. Der kunne bolden også glide ud af hænderne. Mange kunne frygte at den dyndvåde bane ville resultere i nogle grimme, glidende tacklinger, men det skete heldigvis ikke. Det var en fair spillet kamp.

Høje Kolstrup kom en gang i mellem på besøg i modstanderens straffefelt, men farlige var de aldrig.

I de sidste ti minutter lavede Jesper dog to mål, Så Agerskov Ungdomsskole vandt kampen fuldt fortjent med 6-0.

Rigeligt med vand på banen til tirsdagens kamp. Foto: Leif Christensen
Rigeligt med vand på banen til tirsdagens kamp. Foto: Leif Christensen