Hev sikker sejr i land

Aldrig i tvivl: Det var tydeligt, hvilket hold der ville løbe med sejren

Der var hårdt pres imod Bylderups mål. Foto: Anders Vinther Larsen
Der var hårdt pres imod Bylderups mål. Foto: Anders Vinther Larsen

Så var Ekstra Bladet Skolefodbold-karavanen kommet næsten til den sydlige grænse. Her spilles der heldigvis også god pigefodbold.

Se kampfakta her.

TV: Sendt på skovtur

Udeholdet sad på kampen
Dette viste Bylderup Skole og Dybbøl-Skolen, idet vi fik en god fight, som Dybbøl målt på spil vandt sikkert, men på mål blev det fordelt med et mål efter 21 minutter og to mål i anden halvleg.

Udeholdet var spilstyrende i hele kampen, og vi fik set nogle situationer, hvor det næsten lignede powerplay i en anden sportsgren. Hjemmeholdet kæmpede heroisk for at begrænse mulighederne for scoring.

Et andet tema for vinderne fra Dybbøl er en bedre udnyttelse af hjørnespark, hvor jeg sjældent har set så mange af slagsen til det samme hold.

Tinglev sejrede i intens dyst

Fine mål
Målene, det første efter 21 minutter, faldt efter Laura Rebsdorfs gennembrud, hvor hun stod alene med målmanden Lin Johansen. Lin så lidt overrasket ud, da skuddet kom lige ved fødderne.

Laura scorede, mens Lin så lidt overrasket ud. Foto: Anders Vinther Larsen
Laura scorede, mens Lin så lidt overrasket ud. Foto: Anders Vinther Larsen

Dybbøl-pigerne måtte vente til kampens 52. minut, hvor Julie Hansen sendte bolden op i målhjørnet på et frispark knap 30 meter fra målet.

Mål tre kom i slutningen, hvor Nanna Schmidt sendte bolden mod målet og med en lille snitning af en forsvarsspiller, blev sejren cementeret.

Fidusbamsemodtager for Bylderup blev Elke Tijink, der fysisk var en af de mindste, men spil- og arbejdsmæssigt vel banens bedste spiller. Det var svært at se, hvilket plads hun havde på holdet, idet hun kom overalt på banen,

Dybbøls Jessica Duus blev velfortjent modtager af fidusbamsen. Jessica søgte spillet og var en værdifuld medspiller både med og uden bold.

Fairplayhåndklædet blev tildelt Cecilia Klompmaker.

De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen